Már a baba tervezésekor leálltatok minden káros dologgal?
Amikor tudatosan terveztük a babát, akkor igyekeztem nagyon magamra figyelni. Csak miután sok évig nem jött össze, a nyáron nagyon bulis időszakunk is volt és bizony volt hogy lement 2-3 sör... aztán jött a pozi. teszt. Onnan kezdve hetente max egy pohár bort iszom.
Cigizni sosem cigiztem. A kávét pedig megoldotta a baba: 6. héttől rá sem bírok nézni, fúj, a szagát sem bírom :)
Én akkor tettem le a cigit mikor pozitív lett a teszt. Inni soha nem ittam,nem szeretem az alkoholt. A kávéról nem mondtam le,de előtte sem ittam sokat. Reggel 1,és délután. Terhesen csak reggel ittam.
Mi a babát úgy terveztük,hogy egyszer csak nem védekeztünk,és rögtön összejött.
Minden fejben dől el,és a babáért mindent megtesz az ember! Sajnos vannak kivételek!
Köszönöm.
Nos, én szeretem az alkoholt, de arról nyilván le tudok mondani, ha már tudom, hogy jön. Heti egy pohár bor? Azt szabad?
A kávéval(és energiaitallal) más a helyzet, a koffein tart életben (ez túlzás, persze :)), de azt ugye kívánja a szervezetem, félek, hogy azt nehéz lesz megvonnom magamtól.
19:34 vagyok. Messze nem vagyok paramami :) a pohár bort megiszom, amikor hétvégén összeülünk barátokkal. Majd itt fogsz olvasni pro és kontrát ami az alkoholt illeti, én a magam felelősségére ennyit megengedek magamnak.
A kávét a tervezés időszakában vedeltem, napi 4-5-öt. És mióta undorodom tőle, nem hiányzik. Ennek örülök :)
Én kávét pl. most is iszok... Inni soha nem ittam, most mikor vérszegény lettem picit a babával, mondták, hogy hetente igyak 2-2,5 dl vörösbort. :) /Ettől függetlenül nem iszok, mert nem szeretem./ Cigizni sosem cigiztem.
A hatodik hétig amúgy sem ártasz, nincsen köztetek addig kapcsolat.
22 hkm
Na, én meg vérszegény vagyok jelenleg is :) akkor lehet, hogy nekem is fogják javasolni. ezt a 6. hétig nincs kapcsolat- dolgot én is olvastam, de nem tudtam, hogy mit lehet és mennyire.
köszönöm megint, és elnézést, hogy ennyit kérdezek, de azt beszéltük a párommal, hogy lassan nekiláthatnánk (lassan....:), szóval fel akarok készülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!