Volt olyan, akinek az orvos az első, hüvelyi ultrahangon 2mm - es valamicskét látott, és a végén baba lett belőle?
Minden terhesség így kezdődik, vastag nyálkahártya, benne apró felritkulás:D
Szerintem ez baba lesz:)
Igen, nekem is hasonló volt, aztán 5+5 hetesen pulzált is. :)
22 hkm
Köszönöm a válaszokat. :)
Azt nem tudnám, hogy hány hetes vagyok, nov. 19 - én volt meg utoljára, szedtem közben clostyt, és a hőm alapján dec. 29. körül lehetett pém... az orvos ma csak ennyit mondott... a teszt pedig még pár napja negatív volt... az orvos azt mondta, várjak két hetet, hogy addig mi alakul belőle... :)
Én 6+6hetesen voltam először dokinál, akkor nekem 1.82cm-s foltot látott, de már pulzált. Még 5hét és megszületik.
Előző gyerekemnél 5+6hetesen voltam, akkor kb 1cm-s foltit látott, és neki akkor még nem volt szívhangja.
A méhnyálkahártya és mellfeszülés nagyon jó jelek!! szerintem igen- lehetsz terhes. Én csinálnék egy tesztet is a helyedben- szerintem már pozitívat mutatna.
Jó pocakosodást!!!
Én vagyok a "3mm-es" válaszoló:-)
Nekem a pé után 4 héttel volt ez a 3mm, neked pedig ha jól számolom, akkor csak 2 hét telt el azóta, ami más esetben egy 4 hetes terhesség, tehát teljesen jó! Én már megnyugodtam a helyedben is!!!Tesztelgess azért, mert ha ott az a kis folt, akkor azt a tesztnek is mutatnia kell hamarosan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!