Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan, akinek az orvos...

Volt olyan, akinek az orvos az első, hüvelyi ultrahangon 2mm - es valamicskét látott, és a végén baba lett belőle?

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, 2 mm - es valamim van, amiről még nem lehet tudni biztosan, hogy baba lesz. A méhnyálkahártyám 16 mm - es, ami az orvos szerint jó. Tünetem esetleg annyi, hogy feszül a mellem, mint még talán soha, aluszékony vagyok, és éjszaka is felébredek wc miatt. Járt már így valaki, és ebből lehet még baba?
2012. jan. 11. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Minden terhesség így kezdődik, vastag nyálkahártya, benne apró felritkulás:D

Szerintem ez baba lesz:)

2012. jan. 11. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is hasonló volt, aztán 5+5 hetesen pulzált is. :)

22 hkm

2012. jan. 11. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem 3mm-es vmi volt 6 hetesen, fejlődött egy darabig, de végül megállt. Neked ezt mennyi idősen látta? Mert ha pl. csak 5 hetesen, akkor simán jó még!
2012. jan. 11. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
amúgy miért nem teszteltél, hogy még inkább tudd, hogy baba lesz a dologban?
2012. jan. 11. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de te hány hetes terhes vagy? Én a héten voltam orvosnál, elvileg 4+6 hetes voltam akkor, 3 mm-es petezsákot látott. Jövő pénteken megyek vissza. Te mikor mész megint?
2012. jan. 11. 20:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Azt nem tudnám, hogy hány hetes vagyok, nov. 19 - én volt meg utoljára, szedtem közben clostyt, és a hőm alapján dec. 29. körül lehetett pém... az orvos ma csak ennyit mondott... a teszt pedig még pár napja negatív volt... az orvos azt mondta, várjak két hetet, hogy addig mi alakul belőle... :)

2012. jan. 11. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Én 6+6hetesen voltam először dokinál, akkor nekem 1.82cm-s foltot látott, de már pulzált. Még 5hét és megszületik.

Előző gyerekemnél 5+6hetesen voltam, akkor kb 1cm-s foltit látott, és neki akkor még nem volt szívhangja.

A méhnyálkahártya és mellfeszülés nagyon jó jelek!! szerintem igen- lehetsz terhes. Én csinálnék egy tesztet is a helyedben- szerintem már pozitívat mutatna.

Jó pocakosodást!!!

2012. jan. 12. 07:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Én vagyok a "3mm-es" válaszoló:-)

Nekem a pé után 4 héttel volt ez a 3mm, neked pedig ha jól számolom, akkor csak 2 hét telt el azóta, ami más esetben egy 4 hetes terhesség, tehát teljesen jó! Én már megnyugodtam a helyedben is!!!Tesztelgess azért, mert ha ott az a kis folt, akkor azt a tesztnek is mutatnia kell hamarosan!!

2012. jan. 12. 08:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2012. jan. 14. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!