Létezik olyan, h a terhesség alatt menstruál el nő?
Ha valaki menstruál az 100%osan jelenti azt h nem terhes v esély van pocaklakóra?
Félreértés ne essék, nem akarok gyereket, de a napokban sok jel terhességre utalt, bár mindig védekeztünk de a párom rámkiabálta h mivan ha az előző pasimtól.. 1 hónapja vagyunk együtt és mindig figyeltem szóval esélytelen de h megnyugtassam megkérdezem itt.. második napja menstruálok
akkor mi a helyzet?
21/L
igen volt is kisebb vitánk de hát mittudok tenni.. viszont véres pisivel nem tesztelnék szívesen és elég erős a vérzésem, mint általában..
am drága egy ilyen teszt?
még jöhetnek vélemények és köszi :)
Azt mondják, hogyha rendesen van vérzés, akkor nem igen van baba, ha baba van a dologban akkor gyengébb a vérzés és rövidebb ideig tart, vagy egyáltalán nincs.
De tamponnal tudsz csinálni tesztet, bár szerintem nem vagy terhes.
Meggondolandó, hogyha a párod már most bizalmatlan, mi lesz később?!
Milyen terhességre utaló jeleid vannak?
"bár mindig védekeztünk de a párom rámkiabálta h mivan ha az előző pasimtól.."
Miért ez nem a bizalmatlanság jele?
A kérdezőnek szerintem volt annyi esze, hogy nem megy bele úgy egy kapcsolatba, hogy terhes lenne az előző pasijától.
Kedves kérdező, ha normális a menzeszed akkor nem vagy, de megnyugtatásként elmehetsz orvoshoz vérvételre, ott biztosan kiderül, ha az vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!