Ha valaki tabi mellett esik teherbe, akkor is rendesen jelentkezik a megvonásos vérzés vagy már az sem jelentkezik? Hogyan derül ki a terhesség tabi mellett? Milyen gyakori, hogy vki terhesség mellett is menstruál?
Igen az első terhességi jel lehet a vérzés kimaradása, vagy kevesebb és minőségileg más vérzés...
De más tünet lehet: mellérzékenység, feszülés, mellbimbó érzékenység, hányinger, szédülés, esetleg alhasi görcs, ami a mensis görcshöz hasonlítható, hasszurkálás szerű fájdalom
egyenlőre ennyi jutott eszembe!
Talán arra gondolsz hogy nálad ez történhetett?
Már nem gyanakszom erre, mert csináltam tesztet. Kicsit összezavarodtam, mert olyan mellékhatásai (görcsök, mellfeszülés, hányinger) vannak a tabinak, ami terhességi tünet is lehet akár, viszont megvonásos vérzés rendesen volt. 2 levelet szedtem be eddig, de marha zavarók a mellékhatások, úgy néz ki nem nekem való :S
Viszont nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy a tabi hogyan kavar be a terhességi tünetekbe, ezért kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!