Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Bővebben lent.

Lehetek terhes? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

december elején voltam együtt a barátommal, de nem volt behatolás, sőt igazán petting sem, mert váratlanul ért a dolog és nem éreztem még magam késznek rá. előtte ugyan kielégítettem orálisan, aztán ő tovább akart menni és egy pillanatra "oda" tette a farkát, de rögtön mondtam neki hogy ne, aztán elkezdett egy kicsit ujjazni de még a szűzhártyámat se nagyon szakította át (nem tudom, hogy spermás volt-e a keze de nem hiszem).

A másik dolog, hogy én nagyon késve kezdtem el menstruálni, szeptemberben jött meg amikor már elmúltam 16, szóval nagyon szabálytalan, volt amikor egy vérzés 10-12 napig is eltartott, aztán eltelt 7-10 nap és már jött is a következő. december 10.-e körül, tehát már a bizonyos "együttlét" után kb. egy héttel megjött, de csak nagyon gyengén vérzett, utána barna folyás volt. Most meg vagyok ijedve, mert már lassan egy hónap eltelt ezóta, és nekem még sose volt a 2 között egy hónap. ezen kívül napok óta fáj a hasam, de nem igazán az a tipikus menstruációs görcs, nem annyira lent fáj és nem is úgy. Szerintetek lehetek terhes? nagyon félek.

2012. jan. 7. 10:42
 1/2 A kérdező kommentje:
bocsánat, hogy ilyen hosszú. ja és 17 vagyok.
2012. jan. 7. 10:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, bár sosem mondhat semmi biztosat az ember! Viszont ha akkor úgy érezted baj lehetett belőle, érdemes lett volna esemény utáni tablettát bevenned!Remélem nincs baj! A teszt pontosabbat mond, mint én! Tesztelj!
2012. jan. 7. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!