Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek tri-regol...

Szerintetek lehetek tri-regol mellett terhes? Lassan fél éve szedem.

Figyelt kérdés
A gyógyszer szépen beállította a ciklusomat, legutóbb is megvolt, kicsit kevesebb mint szokott, de volt. Ma viszont furcsa dolgot tapasztaltam, tej folyt a mellemből! Nem szeretnék második babót! Lehet csak én stresszelem túl...
2012. jan. 5. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Néha megesik ilyen, hogy a tabi ellenére becsúszik a terhesség. Tesztelj, mert ha amiatt folyt a melled, akkor már pozitívnak kell lennie. Amúgy meg a magas prolaktin szint szokott ilyet okozni, az pedig terhesség nélkül is előfordulhat.
2012. jan. 5. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nem hagytál ki 1 db-ot sem, akkor szerintem nem.

Én több, mint 10 évig szedtem tri-regolt, olyan is előfordult párszor, hogy a szokásos este helyett csak másnap reggel vettem be, és sosem lettem közben terhes.

(És nem azért nem, mert kamionos volt a férjem :-))

2012. jan. 5. 22:30
 3/6 krisztivan ***** válasza:
13 évig szedtem,nem lettem terhes.Pedig mint elöttem válaszoló,néha én is össze kevertem az estét a reggellel.
2012. jan. 5. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
10 éve szedem és nem lettem terhes. Soha semmi gond nem volt. De valószínűleg egyénfüggő, hogy kire milyen hatással van a gyógyszer. Azelőtt is szedtél tri-regolt? Beszélj a dokiddal, ha nem vagy terhes, akkor felír másik gyógyszert.
2012. jan. 5. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 6 évig szedtem, és a 6 év alatt azért csúszott be néha egy-egy szem kimaradás, de soha nem volt probléma belőle. De inkább tesztelj egyet, és akkor megnyugszol
2012. jan. 5. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
En nem szedtem, de olvastam egy forumon hogy sokan terhesek maradtak tole.
2012. jan. 6. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!