Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma délután kicsit keményebben...

Ma délután kicsit keményebben szexeltünk a barátommal a szokásosnál, lecsúszott a gumi. Terhes leszek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Elég felelőtlennek érzem magam, nem kérek "lecseszős" hsz-eket, ha lehetséges.

Részletesebben:

Mindketten elmentünk, kihúztuk a péniszét, és nagy örömünkben, hogy milyen jót dugtunk, csak ekkor vettük észre, hogy az óvszer az bennem maradt. Utána nagyon óvatosan kiszedtem, a vége kilógott, szóval nem dugi közben jöhetett le, és nem tömködte bele.

Szerintetek aggódjak? Nagyon irtózom a 72 órás gyógyszertől, az abortusztól meg még inkább (mily meglepő). Nem is hiszem el, hogy lehettünk ekkora bénák, két év után először történt meg ilyesmi....... Képzelhetitek milyen ideges vagyok

2012. jan. 5. 20:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha nem akartok babát, és főleg nem abortuszt, akkor ott az esemény utáni tabletta! A házi orvos is kiírja, és annyi hogy a hormonháztartásod felborul egy kicsit! Akkor is olcsóbb, és egészségesebb, mint egy abortusz, vagy egy felelőtlenül világra hozott kisbaba! Az ára olyan 5-6 ezer körül mozog, és minél hamarabb, annál jobb! Hisz a létrejött terhességet nem szünteti meg!
2012. jan. 5. 20:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem voltam ott és nem is az óvszer helyében - szerencsére -, de merem ajánlani a sürgősségi tabit.
2012. jan. 5. 20:55
 3/13 anonim ***** válasza:

Azért azt megkérdezném, hogy a ciklusod hányadik napján történt az eset. Tehát mikor volt a legutolsó menstruációd első napja? Továbbá hány naponta szokott megjönni, mennyire pontos?

Ha ezeket tudod, akkor azért picit lehet saccolni, hogy mennyire esélyes, mert bár a ciklus bármely napján teherbe lehet esni, azért a valószínűsége ennek korántsem azonos.

2012. jan. 5. 20:58
 4/13 A kérdező kommentje:

De tele volt spermával az óvszer amikor kiszedtem, biztos hogy be tudott jutni egyáltalán?

Köszönöm, hogy ilyen hamar írtatok..

Tényleg nagyon irtózom az esemény utánitól, meg úgy általában minden tabitól, ki tudja milyen hatással lesznek a jövőben a gyerekeimre (nagy családot szeretnék...majd...)

2012. jan. 5. 20:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha a ciklusod elején vagy végén voltatok együtt, (persze ha rendszeres a menzeszed), akkor kicsi az esély a terhességre. De mint írták előttem bármikor teherbe lehet esni.

Viszont mint írod, hogy az óvszerben volt nagyobb mennyiség, lehet nem ment beléd, de így látatlanba sajnos nem tudunk okosat mondani. Ha úgy érzed, hogy lehetsz terhes, akkor irány az orvos és írass ki sürgősségi tablettát, ha nem vállalnátok a babát.

2012. jan. 5. 21:03
 6/13 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Az esemény utáni tabletta nem befolyásolja későbbi termékenységedet (maximum elhajtasz vele most egy potenciális gyermeket, amit viszont sose fogsz tudni hogy volt vagy sem), míg egy abortusznak lehetnek csúnya következményei akár fizikai, de főleg lelki téren, ami meddőséget is okozhat.

2012. jan. 5. 21:04
 7/13 A kérdező kommentje:

Jesszus! Most látom, hogy nem is írtam a lényeget, amiért merem feltételezni, hogy nem biztos az aggodalmam!

Szóval holnap fog megjönni. Tuti száz, mert 4 éve rendszeresen, mindig 28 napos a ciklusom, görcsölni sem szoktam, ilyen szempontból úgymond szerencsés vagyok. Akkor ez számít, nem?

Ha holnap megjön biztos nem leszek terhes? Mert hallottam olyat is, hogy a vérzés nem igazán számít..

2012. jan. 5. 21:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem leszel, ha holnap kellene megjönnie, vagyis elég kicsi az esély rá, de mint már írtam, így látatlanba nehéz bármit is mondani, meg nem vagyunk orvosok, és hülyeséget sem szeretnék írni.
2012. jan. 5. 21:17
 9/13 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Akkor én holnapig várnék, még úgy is benne vagy a 72 órában. Viszont ahogy látom, most annyira ideges vagy, hogy lehet, hogy 4 éves nem késik, de most fog, mert a stressz gyakran okoz késést...

Viszont ha ennyire pontoska vagy, akkor ez még jobban lecsökkenti az esélyeket egy terhességre, mert vérzés előtt egy nappal nem igazán van peteérés normális esetben.

2012. jan. 5. 21:22
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat még egyszer, holnap délutánig mindenképp várok, aztán döntök.

De akkor ha megjön, szerintetek nincs esélyem a terhességre?

Amúgy ideges típus vagyok, akármin képes vagyok órákat idegeskedni..:D:)

2012. jan. 5. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!