Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma délután kicsit keményebben...

Ma délután kicsit keményebben szexeltünk a barátommal a szokásosnál, lecsúszott a gumi. Terhes leszek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Elég felelőtlennek érzem magam, nem kérek "lecseszős" hsz-eket, ha lehetséges.

Részletesebben:

Mindketten elmentünk, kihúztuk a péniszét, és nagy örömünkben, hogy milyen jót dugtunk, csak ekkor vettük észre, hogy az óvszer az bennem maradt. Utána nagyon óvatosan kiszedtem, a vége kilógott, szóval nem dugi közben jöhetett le, és nem tömködte bele.

Szerintetek aggódjak? Nagyon irtózom a 72 órás gyógyszertől, az abortusztól meg még inkább (mily meglepő). Nem is hiszem el, hogy lehettünk ekkora bénák, két év után először történt meg ilyesmi....... Képzelhetitek milyen ideges vagyok

2012. jan. 5. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Mindenképp, a lelked megnyugtatása érdekében majd úgy 2 hét múlva lőj el egy tesztet!
2012. jan. 6. 07:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Ma megjött. Azért 2 hét múlva csináljak egy tesztet? Szerintetek így még lehetek terhes?
2012. jan. 7. 21:15
 13/13 anonim válasza:
Sajnos épp nekem is ez a szituáció lépett fel. 3 napja voltam együtt a barátommal és ugyanez esett meg nálunk is. Tegnap, vagy ma kellene megjönnie és nagyon félek, hogy nem csak késik, hanem meg sem fog jönni. Barátom viszont állítja, hogy nem történhetett semmi baj, és egyet kell értenem vele, mert nem folyt ki vagy ilyesmi. Viszont esemény utánit már szerintem felesleges bevennem, bár az utolsó együttléttől számítva még be tudnám venni, de nem akkor történt a "baleset".
2012. aug. 23. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!