Nincs tb-m. (nem dolgozok nem járok suliba), magam után nem fizetem sajna. Most kiderült hogy terhes vagyok! Ilyenkor mit tegyek?
Szia!
Ha magad után akarod fizetni a tb-t akkor az apehbe kell menni. Ott adnak egy papírt amit ki kell tölteni és ott leadni. Én éppen tegnap voltam emiatt a dolog miatt innen tudom.
Az önkormányzatnál pedig általában a szociális osztályt kell keresni. ÉN ott is voltam szintén ezen a héten, de nekem nem fizetik ki, mert a férjem 120 ezret keres havonta és így meghaladjuk az egy főre jutó 38400Ft-ot. Nem igen érdekli Őket, hogy albérletben élek egy fizetséből és mivel kismama lettem így nem gondolom, hogy találok állást.
Drága 7-es hozzászóló, én is szívesen fizetném az fizetésemből a tb-t, de sajnos nem találtam, mert vidéken nem is olyan egyszerű munkát találni. Nem kívánom Neked, hogy kerülj ilyen helyzetbe, de ha mégis ilyenbe lennél szerintem Te is szépen beballagnál az önkormányzathoz segítségért. Mielőtt munkanélküli lettem én is évekig dolgoztam és úgy voltam vele, ha már adtam eleget a közösbe talán én is megérdemlek némi segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!