Nincs tb-m. (nem dolgozok nem járok suliba), magam után nem fizetem sajna. Most kiderült hogy terhes vagyok! Ilyenkor mit tegyek?
Ha NEM vagy regisztrált álláskereső:
Szépen elmész a polgármesteri hivatalba ahol a megfelelő sorszámot kihúzva(valami tb) kivárod a sorod és az ügyintéző kitöltet veled egy lapot amiben azt nyilatkozod hogy nincs munkád,szüleiddel élsz és ők tartanak el kevés pénzből!És 8 napon belül elbírálják a tb-t!Ha megkapod 1 éven keresztül állambácsi szponzorál!(legalább ezzel ha már munkát nem ad)Probléma megoldva!
Ha regisztrált álláskereső vagy 1 ÉVE LEGALÁBB:
Bemész ugyan oda kihúzod a sorszámot (állami támogatás vagy RÁT vagy valami ilyesmi!), kitöltesz szintén egy papírt amiben azt nyilatkozod hogy tartós munkanélküli vagy(igazolod a munkanélkülis kis könyveddel) és stb!Majd azt is 8 nap alatt elbírálják és ha meg van kapsz 28500Ft-ot + TB támogatás!
Ennek lejárata:Amíg nem lesz bejelentett munkahelyed,tehát amíg nem szégyelled!:)
És nem kell kifizetned visszamenőleg a tb-det!
Boldog babavárást kívánok neked!
Egyetértek a 4. hozzászólóval!
Igényeld meg állambácsitól!
Én is decemberben igényeltem meg, pár nap múlva már megvolt a határozatom hogy jogosult vagyok TB ellátásra.
7-es: ez gyönyörű volt!Gratulálok!
Biztos pont a Kérdező fog a TE pénzedből fog enni,nem is a több ezer c..... akit eltart ez a rohadt ország!
De látom neten Te is könnyen hepciáskodsz,csak épp állítom mikor ki kéne állni te is behúzod füled farkad....
Ez a magyar mentalitás!Egymást tapossuk,nem azt akit kéne!BRÁVO!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!