Szerintetek ebből lesz peteérés?
Figyelt kérdés
Bár elég rossz a felvétel de sajnos csak ilyet sikerült csinálnom. A szögletes ablakot kell nézni.
Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 4. 17:46
21/26 A kérdező kommentje:
:) Értem, köszönöm! Tegnap voltunk együtt, meg ma is leszünk, meg holnap is! Így sikerülhet? Vagy ha tegnap voltunk együtt akkor ma esetleg nem kellene?
2012. jan. 7. 17:22
22/26 anonim válasza:
Hát ha tegnap voltatok együtt,akkor lehet a legjobb az volna ha holnap reggel lennétek együtt legközelebb. A tüszőrepedés általában hajnalban van és kb.24óráig termékenyíthető meg a petesejt. A katonák is többszöröződnek addig,a legideálisabb ha 2 naponta bújtok össze.
23/26 A kérdező kommentje:
Akkor ma nem majd csak holnap reggel leszünk együtt meg kedden este. Remélem sikerülni fog! :)
2012. jan. 7. 18:07
24/26 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan a mai tesztem is mint a tegnapi! :S
2012. jan. 7. 19:20
25/26 anonim válasza:
Kitartás előbb-utóbb eljön a pillanat,tudom mit érzel most,hisz én is végig csináltam ezt,és elég türelmetlen is voltam. Remélem te nyugisabb vagy mint én...:)
26/26 A kérdező kommentje:
Hát most már, hogy kezdem látni a teszteken, hogy alakul így már kezdek benne bízni, mert eddig csalódásként vettem.
Itt van az összes tesztről a kép, a maival együtt (szombat)
2012. jan. 7. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!