A peteeres mennyi ideig tart, es ezalatt az ido alatt barmikor teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
Ha lejart a peteeres, nem lehet teherbeesni? Bocsanat a buta kerdesert, de szamomra ez tenyleg kerdes. Elore is koszonom.2012. jan. 2. 18:52
1/7 anonim válasza:
Nem, peteérés nélkül nem lehet!
A peteérés és a tüszőrepedés egyébként nem ugyanaz. A peteérés egy hosszabb folyamat, ami normál esetben tüszőrepedéssel végződik. Ha megrepedt a tüsző, akkor kb. 12-24 óráig életképes a petesejt, addig lehet megtermékenyíteni!
2/7 A kérdező kommentje:
Antibiotikum szedese utan vagyok es azt peteeresem van. Probalkozzunk most, vagy a jovo honapban?
2012. jan. 2. 19:07
3/7 anonim válasza:
Ha még ilyen kérdéseid vannak,akkor inkább csak a jövő évben próbálkozzatok, addig tájékozódj még egy kicsit a témában!
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:) Buta vagyok, de legalabb kerdezek meg mielott gyermeket vallalok.
Bocs, hogy kiakasztalak benneteket.
2012. jan. 2. 19:15
5/7 anonim válasza:
Bocsi, nem a kérdésre fogok válaszolni, de akkor ezek szerint amikor középidőben eléggé fáj a petefészkemnél, akkor van a tüszőrepedésem, és akkor vagyok a legtermékenyebb? Vagy inkább előtte levő napokban?
6/7 A kérdező kommentje:
Tehat amikor borzalmasan faj, akkor tuszorepedes van/volt es termekeny vagyok? (termeszetesen a peteeres utan)
2012. jan. 2. 19:25
7/7 anonim válasza:
Első vagyok!
Igen, elvileg,amikor fáj,akkor LEHET tüszőrepedés. De ez azért nem szentírás.
A legjobb,ha kétnaponta van együttlét, akkor nem lehet kihagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!