Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha esetleg nem hat a fogamzásgátló tabletta, mondjuk mert gyenge, és mellette van peteérés, akkor ugyanúgy kiszámíthatatlan és gyakorlatilag bármikor bekövetkezhet, mint tabletta nélkül?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha van peteérés, akkor nagyjából, de csak nagyjából a 14. napon van az ovuláció, gyógyszerszedésnél is ilyen 'bizonytalan'?2011. dec. 25. 13:59
1/3 anonim válasza:
Hát ha abszolút nem hat nálad a gyógyszer vmi miatt, akkor az egész peteérés nem gátolja le sztem, tehát normál időben van ovu.
Ha csak kihagysz tablettát, akkor attól függ, hogy mikor hagyod ki, tehát nem kiszámítható.
Olyat is olvastam már, akinek a 7 napos szünetben volt ovuja...
2/3 A kérdező kommentje:
Tehát nesze semmi, fogd meg jól... :) Remélem, nem lesz ilyen gond, most szedem 2. hónapja, az első vérzés rendesen megjött a 3. tabimentes napon. Ennél a levélnél már nem is barnázok, úgyhogy tényleg remélem, hogy minden oké lesz. Köszi a választ!
2011. dec. 25. 15:42
3/3 anonim válasza:
Én is végigbarnáztam az első hónapot, ekkor még nem sexeltünk a párommal, vagyis a 19 tablettánál, kb 10 percet.. "kipróbálni" hogy milyen gumi nélkül. 3. napon jött meg nekem is a megvonásos, a 2. levélnél már sexeltünk.. az első 2 hétben napi 3x is..:D utána gyógyszert kellett szednem így beszüntettük. ma ismételten megjött a 3. megvonásos napon. (mellékesen, mi pluszba még megszakítással is védekeztünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!