Szerintetek ebből lesz peteérés?
Figyelt kérdés
Bár elég rossz a felvétel de sajnos csak ilyet sikerült csinálnom. A szögletes ablakot kell nézni.
Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 4. 17:46
1/26 anonim válasza:
Szerintem lesz,hisz erősödött a csík!
2/26 A kérdező kommentje:
:) köszi a biztatást!
2012. jan. 4. 20:15
3/26 A kérdező kommentje:
Ma halványabb volt a csík! :((
2012. jan. 5. 17:40
4/26 anonim válasza:
Az első negatív napon van a tüszőrepedés,ha halványabb akkor neked ma negatív...:). Ha holnapra még halványabb akkor szerintem megvolt a pé.,de jó lenne látni a teszteket. Nem hőmérőzöl? Én együtt csináltam a teszteléssel,és biztosra tudtam mikor volt meg a tüszőrepedés!
5/26 anonim válasza:
Ja és azt elfelejtettem,hogy nincs arra garancia,hogy pont eltudod kapni az LH csúcsot (mármint az órára gondolok),és az is nagyon lényeges,hogy mikor ittál,ettél a tesztelés előtt.
6/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat sokat segítettél! :)
Hőmérőzni nem szoktam, mert mindig más időben kelek.
Ma majd csinálok egy normális képet a három tesztről és felrakom, hogy meg tudd nézni. Nem szoktam enni és inni a tesztelés előtt 2 órával. 17:15 szoktam tesztelni minden nap.
2012. jan. 6. 00:10
7/26 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy néha görcsölget a hasam, olyan mintha meg akarna jönni, aztán meg van olyan is amikor úgy fáj a hasam, mintha szélgörcseim lennének.
2012. jan. 6. 00:13
8/26 A kérdező kommentje:
2012. jan. 6. 11:08
9/26 anonim válasza:
Hát nem tudom,hogy a felső-e a tegnapi,de ha igen akkor tuti meg volt az ovu. mert az tuti negatív. A mai is halványabb? Egyébként hanyadik napon vagy? Hány naposak a ciklusaid?
10/26 A kérdező kommentje:
A legutolsó a tegnapi, azon ahol 3 teszt van. Mai is ugyanolyan mint a tegnapi. Rendszertelen a menstruációm, mert abbahagytam a fogamzásgátlót, így nem nagyon tudom mikor van peteérésem. Ma vagyok a 19. napon.
2012. jan. 6. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!