Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kész vagyok! Megint közöltem...

Kész vagyok! Megint közöltem a párommal hogy megvan! Ti hogy viselitek, hogy megint nem jött össze? Mi a tanácsotok hogy viseljem/jük el lelkiekben?

Figyelt kérdés
8 hónapja próbálkozunk és minden hónapban újabb csalódás ér minket. Már nagyon rosszul esik hogy még mindig nem jön össze a dolog. Nagyon rossz úgy a párom elé állni hogy ismét nem lesz baba, ő meg mondja hogy sejtette, így sokadjára. Hiába mondják sokan azt ne görcsöljünk egyszer összejön de minden egyes együttlét után reménykedünk akarva akaratlanul is.
2009. máj. 20. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia,

a párod hogy viseli? nem stresszeled őt (is) túlságosan? szerintem jelentsd be neki, hogy a köv. hónapban két naponta szex, akár naptárat is csinálhatsz róla nehogy elfelejtse, hogy mikor van épp szexnap... nekünk bejött :))) kicsit elvicceltük a téma komolyságát, és láss csodát...

2009. máj. 20. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sem jött még össze a baba.Ne szomorkodj,hiszem azt,hogy eljön majd a mi időnk is.Kérdés hogy mikor!? Tudom,könnyű mondani hogy nem kell rajt görcsölni,még én sem tudom hogy nem kell nem gondolni rá,hisz nehéz egy olyan dologra nem gondolni,amit nagyon szeretnél.Minden esetre fel a fejjel.Ne add fel.
2009. máj. 20. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Mintha csak én írtam volna. :) Az én férjem görcsöl, mert minden hónapban elmondja, hogy nekünk biztosan nem lehet gyerekünk és nem lesz soha. Na ettől már én is görcsölök. Hiába mondom neki, hogy a negatív energia nem jó, nem használ. Néha már sírni tudnék, volt már hogy nagyon összevesztem vele, de mindig kezdi. Ez annyira elszomorító.
2009. máj. 21. 07:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, nem szabad feladni! :) Mi is próbálkozunk, egyenlőre még nem kopogtatott a Babó, de tárt kapukkal várjuk. :) Amíg nem jön, élvezzük az egymással eltöltött időt. :) Nem írtad, így biztos nincs egészségügyi problémátok. Mi is mindketten egészségesek vagyunk, de a Baba még várat magára.:) Majd jön, ha akar! :)

Sok Boldogságot! :)

2009. máj. 21. 07:56
 5/6 anonim ***** válasza:

szia!

Leírom az én történetem hátha segít! Mi két éve próbálkozunk mikor az első 8 hónapban nem jött össze elmentem dokihoz minden renben volt de azért adott clostit beszedtem a 2 havi adagot nem jött babó.Aztán rátaláltam erre az oldalra sok okosságot olvastam éjjel-nappal itt böngésztem mindent kipróbáltam teákat barátcserjét. Már csak akkor és azért sexeltünk, hogy legyen babó. Stresszeltünk mind a ketten és sokat veszekedtünk.Aztán egy nap azt mondtam elég nem vagyok normális kidobtam mindent és leálltam a témáról márciusban elköltöztünk és most májusban meg teszteletem egy pozitívat, úgyhogy nyugodj meg és csak lazán! Tudom nagyon nehéz és most szidtok majd "nyugi" kifejezésért de én is sokszor kaptam ezt a választ és amíg fejben nem döntöd el,hogy nyugodt maradsz addig haragszol az ilyen szavakért. Remélem nem bántottam meg senkit és neked mihamarabbi babásodást kívánok!

2009. máj. 21. 08:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk ez a 16. sikertelen hónap, szóval ismerős az érzés. közben kiderült 1-2 dolog. hamarosan mind a ketten megyünk dokihoz, hátha okosabbak leszünk!!!!!! A lényeg, h ne csak a baba miatt bújjatok össze!!!!
2009. máj. 21. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!