Közületek valaki már átesett tablettás módszerrel végzett terhességmegszakításon? Amennyiben igen, írna néhány mondatot a tapasztalatairól?
Figyelt kérdés
Előre is köszi!2011. dec. 28. 17:56
1/5 anonim válasza:
Első hallásra egyszerűbbnek tűnik mint a műtéti beavatkozás,de nem az.Elég magas százalékban utána műtéti befejezés is szükséges,akkor meg minek? Arról nem beszélve hogy a vetélési folyamat akár több hétig is eltarthat,és nagyon komoly vérzéssel,görcsökkel járhat,ami kórházi ellátást igényel.Hidd el,tudom mit bezsélek,nálam is meg volt mint opció hogy tablettás módszert szertném,de a műtét mellett döntöttem,és szerintem ez volt a "jó" döntés már ha ilyen esetben lehet jó döntésről beszélni:-((
Egy ismerősöm a tablettát választotta,botzalomként érte meg az egészet,látta a kilökődött élettelen 2cm es embriót a bugyiján,sulyos Ptt-t kapott(abortsz utáni depresszio)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Úgy érzem, hogy terhes vagyok, és ha igazam van, sem tudom sajnos most bevállalni a babát, viszont később feltétlen szeretnék. Ezért keresem a legbiztonságosabb opciót egy esetleges megszakításra... Mindegyik kockázatos, de én is azt hallottam, hogy még a vákuumos változat jár a legkevesebb kockázattal.
2011. dec. 29. 01:31
3/5 anonim válasza:
Igy van,nekem is azzal csinálták:-/.
4/5 anonim válasza:
Bocsánat az OFFért, de mióta csinálnak Magyarországon gyógyszeres megszakítást? .... nekem 2011 jóliusában azt mondta a nőgyógyász hogy az Magyarországon még illegális de már külföldön sok helyen engedélyezett... AKkor a dokim le volt maradva?????.....
5/5 anonim válasza:
mEDI cLINIC VAGY MI A NEVÜK AZTHISZEM CSINÁL,Enegm is meglepett. 100000 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!