Olvashatnék a 30 és 35 év fölötti koraterhes kismamák tapasztalatairól, aki testvérkét vár (vagy első babát)?
Én 30 évesen szültem (6hónapja) a második babámat.
Mire vagy pontosan kíváncsi???
Szia
Négy hónapja szültem a harmadik gyerekemet a 34-ik születésnapom után pár nappal. Én valahogy azt vettem észre magamon, mintha minden simábban, zökkenőmentesebben menne és nem izgulok mint az első vagy a második babánál szóval nyugisabb az egész. Gyors szülésem volt (de túlhordtam őt is) viszont a testemnek egy kicsit több idő kellett, hogy regenerálódjon. Te miért izgulsz?
Hát igen. Egy kicsit fáradékonyabb voltam,és többet sírtam akármilyen hülyeségen elbőgtem magam.A 36 héttől egy kicsit fájt a derekam,és sokkal több jóslóm volt mint az első terhességemnél. (20 évesen)
De fantasztikus terhesség volt!!!!Már tervezzük a harmadikat.6 hós baba anyukája.
Második voltam
Gratulálok mindenkinek! :-)
Kicsit lestrapáltabb a szervezetem, de talán edzettebb. Az első gyermekem váratlanul "érkezett" 2000-ben mindenféle aggodalom, izgalom nélkül, leszámítva az orvosi tévedéseket, most viszont terveztük és gyógyszer segítsége kellett. Félek, aggódok, hogy minden rendben menjen.
Leállítottam magam, hogy ne mérjem a hőt, a hüvelyváladékot ne figyeljem, az egyéb tünetek vizsgálódásáról le kellene szoknom, lentebb volt egy kérdésem a lábpuffadással kapcsolatban is...
Még nagyon korai a terhesség, de bízom a jóIstenkében, hogy végig segít az úton...
Szia!
4 hete szültem 32 évesen. Sokkal könnyebben vettem a terhességet, mint az elsőt. Nem volt semmi probléma, pedig az első terhességem alatt(25 évesen) gyógyszert kellett szednem, mert magas volt a vérnyomásom. Igaz, a szülés egy kicsit elhúzódott, de ott sem volt semmi probléma. Jóslóim csak nagyon ritkán voltak, derekam nem fájt, nem vizesedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!