Olvashatnék a 30 és 35 év fölötti koraterhes kismamák tapasztalatairól, aki testvérkét vár (vagy első babát)?
Az első gyerkőcöt 28 évesen szültem, aterhességem teljesen problémamentes volt.
A másodikat -majdnem 4 hónapja- 37 évesen.
Volt az elején haematómám, aztán kiderült, hogy van egy miómám és terhességi cukorbetegségem is lett, ami szerencsére elmúlt.
Bár a 34. hétig dolgoztam, fizikailag nehezebben viseltem, mint az elsőt, sokkal több volt az itt fáj-ott fáj.
Ja és minden UH előtt már stresszeltem magam.
Az első nekünk is 2000-ben (január) érkezett, nem volt betervezve :-)
előző
Én is csatlakozom, 36 éves vagyok, első babát várom - későn jött az Igazi :-) - 16. hétben vagyok. Volt /van haematomám, ami a 12. hétig nem kis izgalmat okozva ürülgetett, a 12. hétig émelyegtem, hányingerem volt (a tusfürdőimet, sampont, mosóport, öblítőt cserélni kellett annyira taszított az illatuk :-), pedig előtte imádtam). A 12. hetet betöltve minden elmúlt, nagyon jólérzem magam, dolgozom. Sztem nem olyan misztikus dolog manapság már 30-35 fölött szülni és nem is törvényszerű, hogy nehezebben bírja a nő- sőt, lelkileg még erősebbek is vagyunk már ennyi idősen szerintem.
Boldog babavárást MIndenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!