Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Progeszteronhiány okozhat...

Progeszteronhiány okozhat mellfájdalmat? Vagy mi idézheti elő?

Figyelt kérdés
Mostmár legalább egy hónapja folyton fáj a mellem. Sajnos az orvosom megállapította a progeszteronhiányt, de semmit nem írt rá, csak meddőségibe utalt.
2011. dec. 23. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

és mennyire alacsony a progeszteronod, hogy meddőségibe utaltak?

én úgy tudtad, hogy a progeszteron okoz mellfájdalmakat a ciklus 2. felében.

2011. dec. 23. 19:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Előző ciklusban nézték a progeszteronom, és 21. nap 0 volt. Tehát nem volt peteérésem. Ezért küldött a doki meddőségibe.
2011. dec. 23. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták, hogy pont a progihiány okozhat mellfájdalmat a ciklus 2. felében. Ami nekem elég furcsa volt, hiszen menzi előtt szinte mindenkinek fáj, biztos akkor esik le. De terhesség esetén is sokszor ez az első tünet. Nekem is ez volt a bajom, ezért vetéltem el több ciklusban egymás után. Amint elkezdtem a gyógyszert, el is múlt a fájdalom, azt hittem, nem is vagyok terhes, de igen! :)Azóta már meg is született a fiam.

Remélem, gyorsan megoldódik a gondod!

2011. dec. 23. 20:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utsó! Milyen gyógyszert szedtél rá?
2011. dec. 23. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Utrogestan hüvelykapszula 3x2, és Duphaston 3x1. Nekem kicsit más a szitu, mert volt peteérés, teherbe is estem, csak nem maradt meg. Így mikor kiderült az ok, a nemvárt előtt tesztelnem kellett, és elkezdeni a gyógyszert. A 12. hétig használtam.
2011. dec. 23. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:

kedves válaszoló!

neked mennyi volt a progi szinted?

2011. dec. 24. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Hú, már nem emlékszem pontosan, olyan 0,8 körül. Ha megtalálom a leletet, megírom. Ez akkor, amikor a Hcg-vel nézték és már véreztem is sajnos, tehát gyakorlatilag egy új ciklus elején. Az a baba nem maradt meg :( A véreredmény után már kaptam is a receptet és az utasítást.

És a következő ciklusban a baba meg is maradt!:)

2011. dec. 25. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:

én írtam, hogy a progeszteron okozhatja, de most ezt találtam:

[link]

pont a progihiány okozza az orvos szerint.

2011. dec. 29. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!