Ciszta okozhat izomlázszerű mellfájdalmat, magas hőt és fáradtságot/álmosságot?
Szia!
Sajna nekem volt gondom a hormonokkal, (magas tesztoszteron szint) és ettől lett cisztám is, és amióta ez komolyabbra fordult, (tavaly kora nyár) a mellem is szúrkált és fájt a ciklus 2. felében úgy, ahogy eddig nem. Az állami doki bácsi legyintett, mastodyn-t írt rá fel, ami homeopátiás asszem. Én mentem magán rendelésre, ahol negyed óra nézegetés után végre észrevették, hogy van pár kicsi ciszta a petefészkemen. (PCO)
Ez nem jelenti azt, hogy neked cisztád van. Azt ultrahangon látják csak, egy jó magán doki. Nekem mondjuk összefüggött az új mellfájdalom a cisztákkal. Ja, és én akkorra meg is híztam kicsit magamhoz képest.
Ehhez doki kell, de valószínű, hogy hormonproblémád van, ami persze kezelhető.
Ha esetleg mégsem találnak semmit, akkor még egy válaszom van: nekem pl. a mellszurkálást még egy doki sem tudta megmagyarázni, mert pl a prolactin szintem jó.De hallottam ilyen esetre olyan nőgyógyászi véleményt, hogy: "A szervezet jelzi, hogy itt az idő a babára".
A progeszteron szintes eszmefuttatásodhoz nem tudok szólni, én ezt a hő-progi összfüggést nem ismertem eddig. Nem tom.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!