Mit tehetnék progeszteronhiány ellen, addig is amíg fogad az endokrinológus?
Ezt a kérdést én is írhattam volna:(((
Progeszteronhiányom van-túl vagyok már 3 hónapos Closty kúrán de nem segített:(
Én jövőhónapban szeretnék menni endokrinológushoz, hátha tud segíteni, mert már lassan 2 éve szeretnénk babát:(
Szedtem már Premenst, barátcserjét,méhpempőt,e-vitamint-de sajnos eddig semmi sem használt!!!
Teljesen el vagyok keseredve, én azt mondtam, hogy ebben a hónapban csak azért sem fogok semmit sem beszedni.....
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok-igazából várom én is az ötleteket!!!
KITARTÁS!!!:)
Látom, nem vagyok egyedül a gonddal... :( Remélem, kapunk hasznos választ!
Én kétszer voltam eddig terhes. Egyszer teljesen természetes úton, gond nélkül 8 éve. Legutóbb clostival és méhpempővel estem teherbe, de sajnos elvetéltem. Pár hónappal később csinált a dokim hormonpanelt, amin 0 lett a progeszteronom. :(
Sziasztok!
Esetleg ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Jókat írnak róla, egy próbát megér!
És egy nagyon jó oldal:
www.babaproject.hu
sziasztok
nálunk is ez a helyzet, én már szedtem mindent (barátcserje, palástfű, cickafark, closti), még a férjemmel is etettem az e-vitamint, de eljött az ideje hogy elmenjek egy endokrinológushoz. szomorú. :(
Hááát ez komoly kérdés és nekem is meggyűlt vele a bajom. Annyira alacsony volt a progi szintem, hogy azt mondták csak akkor lehet ilyen alacsony, ha tabit szedek. Mondanom sem kell mivel babát szerettünk volna eszünkbe sem jutott semmilyen tablettát szedni védekezés céljából. Mindenesetre én nem kaptam semmit. Így ahogy írom!!!! SEMMIT, hagytak főni a levemben. Aztán egy csomó minden után a lombiknál kötöttünk ki. Most vagyok 8 hetes és progetszteron pótlást kapok (crinone), ami nagyon jó. Annyi sárgatestet termelek, hogy csak na, és nagyszerűen működik. Enélkül ugye elhalnának a magzatok.
Szóval nekem eddig kellett mennem, hogy valamit kezdjenek vele, viszont a crinone az tényleg jó. És semmi mást nem tartalmaz, csak progeszteront, viszont sajna doki nélkül nem megy.
Sziasztok!
Elvileg peteérés után kezd termelődni a progeszteron. Ha nem termelődik rendesen, akkor a peteéréssel lehet gond, és kívülről nem nagyon lehet pótolni a progit. :-(
Nekem most volt a harmadik lombikorm, azelőtt volt két inszem. Minden alkalommal kaptam progeszteron pótlást, most utoljára extra mennyiséget. Mégsem segít. :-(
Szerintem még a dokik sem tudnak ezzel igazán mit kezdeni. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!