Ha mensi előtt 5-6 nappal mellfájdalom van akkor azt a progeszteron okozza mindenképp? Azaz ha van mellfájdalom akkor tuti volt peteérés is, vagy okozhatja más hormon is a mellfájdalmat?
Én pont az ellenkezőjét tudom. A mellfájdalmat és egyéb premenstruációs tünetet az alacsony progeszteron szint okozza, mint ahogy a mensi előtti több napos barnázást is. Én pont ezek miatt szedem a PreMens (barátcserje) tablettát. A mellfájdalom szinte teljesen meg is szűnt, a barnázás sajnos még maradt. Ebben egyébként a doki is megerősített. Mármint, hogy emiatt van a barnázás. A progeszteron hiány miatt sajnos nehezebben jön össze a terhesség, vagy ha sikerül nagyobb a vetélés kockázata.
Mindezt az is alátámasztja, hogy az előző válaszolónak is akkor sikerült, mikor nem volt mellfájdalom, tehát valószínűleg rendben volt a prog. szintje.
Akkor logikus ami velem történt. Ezek szerint korábban rosszul tudtam. Habár sokaknak pont teherbeeséskor fáj jobban a melle.
Első.
14:37 vagyok. Szerintem a terhességben jelentkező mellfájdalmat már más okozza.
Nem akarok okoskodni, csak tényleg rengeteget olvasok ebben a témában, mert egy ideje babára gyúrunk. Én így tudom, ahogyan leírtam. :)
Viszont olyanról is olvastam ár bőven, hogy valaki sok napig barnázott, voltak egyéb premens tünetei, de a prog. rendben volt. Szóval tényleg van ilyen is.
Még mindig tartom azt a véleményt, hogy inkább alacsony prog. szint okozza ezeket a tüneteket. :)))
Nekem sosem szokott fájni a cicim menzi előtt. Most előtte vagyok elvileg 4 nappal, lehet, hogy baba van, nem tudom, de iszonyúan dagadnak. 5 nap alatt +4 cm! Kérdésem ezzel foglalkozik: Görbenéző! Baba lehet????
Szóval nem tudom, mi okozza, szerintem több minden és egyénenként változik, hogy mire hogyan reagálsz.
nekem jó a progi szintem, (59) és mindig volt pms-em mensi előtt, igaz pont nem mellfájdalom.
ami érdekes, hogy párt "cseréltem" és azóta nincs pms-em, se barnázás. Ebből arra következtetek, hogy az egész pms LELKI EREDETŰ dolog. (nyilván emiatt mozdulnak el a hormonok is)
ami most megint érdekes, hogy bár nincs pms-em, ebben a hónapban nőnek a melleim. (előző páromnak nem lehetett gyereke természetes úton, a mostanit nem tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!