Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kívánhatok nektek valamit?

Kívánhatok nektek valamit?

Figyelt kérdés

Mármint akinek még nem sikerült a baba!

Én azt kivánom, hogy minél előbb sikerüljön minden babára váró párnak ababuci!

Mi 3 évig vártunk és addig itt lógtam napi szinten. Volt a végén lombik is és a végén természetes uton sikerült! Most vagyok 27 hetes kismami. És néha még ide is benézek nem csak terhes rovatba. Ugyanezt kivánom nektek is minél előbb!

2011. dec. 15. 15:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok, :) 3 éve próbálkozunk, nekem már vannak nagyobb gyerekeim, mindenféle vizsgálaton voltam, átjárhatósági, uh, egyebek, minden ok, csak endos dokinál nem eddig. A 21. napim megvolt, holnap megyek a 3. napi vérvételre. Terheléses cukor is volt, meg TSH, hormonok, pajzsmirigy uh az negatív, ennyit tudok eddig.A véreredmények még nem készek. Bízom benne hogy itt lesz a bibi, mert más rendben van.
2011. dec. 19. 11:14
 22/27 anonim ***** válasza:
Nekem is van már egy nagy lányom.Volt cukorvizsgálatod de inzulint is néztek?Mert az nem ugyanaz.Én is holnap megyek a 3napi vérvételre:)Az inzulinon kívül eddig nálunk is minden ok volt kiváncsi vagyok most mi lesz.Férjem is holnap megy újra spermavizsgálatra.12. napon mennem kellene uh.ra pé-t nézni de az pont a 2 ünnep közé esik..
2011. dec. 19. 11:45
 23/27 anonim ***** válasza:
Igen inzulint is néztek, annak sincs meg még az eredménye. 2 órát voltam ott, cukros vizet ittam, 3* vettek vért, abból nézik a cukrot és az inzulint is.
2011. dec. 19. 15:13
 24/27 anonim ***** válasza:
Már nagyon kíváncsi vagyok mi lehet a gond, hogy nem sikerül, kívánok mindkettőnknek egy gyönyörű kisbabát, ha már ez ilyen kívánós kérdés!:)
2011. dec. 19. 15:14
 25/27 anonim ***** válasza:
Majd írd meg az eredményt.Nagyon aranyos vagy.Én is kívánok Nektek egy gyönyörű egészséges kisbabát minél előbb!!
2011. dec. 20. 12:03
 26/27 A kérdező kommentje:
Minden babára vágyónak: Babás ,Boldog, Új évet kívánok!
2011. dec. 30. 15:32
 27/27 anonim válasza:
Gratula! Boldog Új Évet!
2012. jan. 1. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!