Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kívánhatok nektek valamit?

Kívánhatok nektek valamit?

Figyelt kérdés

Mármint akinek még nem sikerült a baba!

Én azt kivánom, hogy minél előbb sikerüljön minden babára váró párnak ababuci!

Mi 3 évig vártunk és addig itt lógtam napi szinten. Volt a végén lombik is és a végén természetes uton sikerült! Most vagyok 27 hetes kismami. És néha még ide is benézek nem csak terhes rovatba. Ugyanezt kivánom nektek is minél előbb!

2011. dec. 15. 15:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Gratulálok, problémamentes, boldog hátralevő időszakot kívánok Neked, utána meg még boldogabb babázást!

Nagyon kedves tőled ez a "kérdés"!

2011. dec. 15. 17:02
 12/27 anonim ***** válasza:

Nagyon kedves tőled hogy gondoltál ránk, azokra akik még csak vágyakoznak a baba után. Igen ilyen gondolat csak olyan embernek jut az eszébe aki tudja, hogy milyen hónapról hónapra reménykedni, aztán hatalmasakat csalódni. Én a 32. hónapot taposom és a napokban fog kiderülni hogy vajon sikerült-e vagy még várat magára a picikénk.

Köszönöm!

További nagyon boldog babavárást és könnyű szülést kívánok neked! :-)

2011. dec. 15. 20:09
 13/27 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Gratulálok! Jó ilyet olvasni...:) Én Januárban megyek a második lombikra. Remélem beteljesül amit nekünk kívánsz! Viszont kívánok minden jót!
2011. dec. 15. 20:56
 14/27 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy!!Megérdemled a babádat!Mi lassan 4 éve próbálkozunk én is sokat lógtam itt a napokban nem várom és nagyon bizakodom mert lehet h meg van a probléma már szedem a gyógyszert.A rosszindulatu válaszolókkal meg ne törődj idejössz jó szándékkal és muszáj valamit félreérteni...igenis aki több évet szenved valószínüleg nagyobb az öröme is eleinte fel sem tudja fogni h végre sikerült!Ettől függetlenül Te szerintem sehol nem írtál olyat h akinek hamar összejön az nem tud úgy örülni a babának.Na mindegy csak felhúztam magamat ezen.Nagyon boldog babavárást kívánok élvezd ki minden percét!Ritka az ilyen ember aki visszanéz ide és még bátorít is minket.Köszönjük szépen!!!
2011. dec. 16. 19:58
 15/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó! Ugylátom te is hasonló cipőben jársz! Tényleg igaz az, hogy aki nagyon megküszködik a babáért az csak egy ugyanilyen emberrel tudja magát igazán megérteni!

Én minden nap hálát adok a Jóistennek, hogy már ránk tekintett és megajándékozott minket. Mert , hogy nekünk sikerült én igenis csodának tarom. Sajnos láttam, hogy mennyien járnak a Kaáli intézetbe például és itt is hányan kérdezik napi szinten, hogy lehetek-e terhes.

Tudom, van aki még ettöl is többet vár. De ez a 3 év is bőven elég volt! Akinek egyböl össze jön (ez a jobb) az felsem tudja fogni, hogy akinek nem sikerül, milyen lelki szenvedésen megy keresztül és minden hónapban csak a tüneteket keresi magán, hogy hátha most sikerült.

Ugyhogy én mindenkinek mielőbbi babát kívánok. Akinek meg meg kell szenvedni érte annak meg sok sikert kívánok a lelki oldalának feldolgozásához!

2011. dec. 16. 20:10
 16/27 Fanina ***** válasza:

köszi szépen a kivánságot!Nekünk lassan 2 éve nem jön a baba.

És igy van csak azt tudja milyen érzés ez aki megszenved érte lelkileg és fizikailag is!!Minden jot a terheséged alatt és sok egészséget!

2011. dec. 17. 17:55
 17/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Neked meg kitartást! Egyszer ugy is sikerülni fog, én tudom!

( Én már azt hittem, hogy én ezt soha nem fogom átt élni, az imént is mondta a férjem, hogy olyan hihetetlen még mindig. Itt nyomkodja magát kifelé, már kezdem sejteni, hogy melyik testrésze. Néha nekem is fura, hogy itt motoszkál a pocakomban. Ezt tényleg minden nőnek átt kell élni, nincs ehez fogható érzés!) Mindenkinek kivánom!

2011. dec. 17. 18:10
 18/27 Fanina ***** válasza:

ez annyira jo,az ilyen történetek mindig eröt adnak nekem!!!

Sok obldogságot!

2011. dec. 18. 21:38
 19/27 anonim ***** válasza:

Olvastam,hogy nehezen jött össze, régóta vártátok. Mi lehet az ami most elősegítette, hogy sikerült a baba?

Mi is 3 éve próbálkozunk, voltam átjárhatóságin,most endokrinológus vizsgál, hátha ott van valami bibi.

2011. dec. 19. 07:14
 20/27 anonim ***** válasza:
# 14/19 12-16 19:58 vagyok.Ez engem is érdekelne mi is régóta próbálkozunk és úgy néz ki h az inzulin az oka endokrin. doki vizsgál engem is .1.5 hónapja szedem a gyógyszert de sajnos tegnap ismét megjött pedig bizakodtam de úgy látszik ehhez több idő kell.Kedves utolsó voltál már terheléses cukorvizsgálaton?Néztek inzulinszintet?Nagyon sokszor ez a hibás.Én a héten megyek 3. napi hormont nézetni 1.5 éve már nézték akkor jó volt.Eléggé elkenődtem most nem szabadott volna reménykedni..ha minden igaz jan. stimulálás is lesz hát kíváncsi vagyok.Mindenkinek sok sikert!!!
2011. dec. 19. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!