Kívánhatok nektek valamit?
Mármint akinek még nem sikerült a baba!
Én azt kivánom, hogy minél előbb sikerüljön minden babára váró párnak ababuci!
Mi 3 évig vártunk és addig itt lógtam napi szinten. Volt a végén lombik is és a végén természetes uton sikerült! Most vagyok 27 hetes kismami. És néha még ide is benézek nem csak terhes rovatba. Ugyanezt kivánom nektek is minél előbb!
:)) nagyon aranyos vagy :)
Mi meg majd kistesót kívánunk nektek!
Ilyenkor olyan szerencsésnek érzem magam,hogy mind2babnk rögtön első hónapban megfogant.
11hetes kismama
Gratulálok :)
Én szerencsésnek mondhatom magam, negyedik hónapban jött a baba :) Már 17 hónapos, mindjárt ébred a délutáni szunyókából.
Gratulálok nektek!
Mi, hogy ilyen sokat vártunk, meg annyit mentünk utána, hogy legyen babánk. Talán jobban értékeljük egymást és a babát. Mostmár nem bánom , hogy így alakult!
De aki babára vágyik ennyit ne kelljen várnia!
Jaj neharagudj!
Van endometriózisom,(mindenhol. a petefészkeimen a méhemen kivülröl a medence csontom tele volt velük.) vagyis csak volt, mert a terhességgel eltünt az orvosom szerint! Az egyik petevezetőm egyáltalán nem áttjárható a másik petefészkem pedig sokkal kisebb és nagyon magasan is van. 2 lombikunk is volt és egyik sem sikerült. A petesejtek érrtek elég sok a kezeléstöl de nem voltak jó minőségüek és azt mondták, hogy keressk a családban petesejt donort. Erre 4 hónapmulva spontán lettem kismama. Ezt a hercehurcát senkinek nem kivánom. Csak, hogy babája legyen!
És igazábol ezt a kerdést ebben a formában a babára vágyóknak szántam. De örülök a babás anyukák válaszának is!
A lényeg, szerintem a Szabó Gyuribácsi babaváró teakeveréke segitett. Ittuk mindketten. Én másra nem tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!