Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kívánhatok nektek valamit?

Kívánhatok nektek valamit?

Figyelt kérdés

Mármint akinek még nem sikerült a baba!

Én azt kivánom, hogy minél előbb sikerüljön minden babára váró párnak ababuci!

Mi 3 évig vártunk és addig itt lógtam napi szinten. Volt a végén lombik is és a végén természetes uton sikerült! Most vagyok 27 hetes kismami. És néha még ide is benézek nem csak terhes rovatba. Ugyanezt kivánom nektek is minél előbb!

2011. dec. 15. 15:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

:)) nagyon aranyos vagy :)

Mi meg majd kistesót kívánunk nektek!

Ilyenkor olyan szerencsésnek érzem magam,hogy mind2babnk rögtön első hónapban megfogant.

11hetes kismama

2011. dec. 15. 15:43
 2/27 anonim ***** válasza:

Gratulálok :)

Én szerencsésnek mondhatom magam, negyedik hónapban jött a baba :) Már 17 hónapos, mindjárt ébred a délutáni szunyókából.

2011. dec. 15. 15:45
 3/27 A kérdező kommentje:

Gratulálok nektek!

Mi, hogy ilyen sokat vártunk, meg annyit mentünk utána, hogy legyen babánk. Talán jobban értékeljük egymást és a babát. Mostmár nem bánom , hogy így alakult!

De aki babára vágyik ennyit ne kelljen várnia!

2011. dec. 15. 15:56
 4/27 anonim ***** válasza:
Szia! Mi volt a probléma hogy csak most sikerült? Megosztanád velünk, hogy sikerült?Köszi.:))
2011. dec. 15. 15:58
 5/27 anonim ***** válasza:
Nekünk a 2.együttlétre összejött,ezt a szerencsét kívánom mindenkinek aki szeretné!!!!:)
2011. dec. 15. 16:06
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
hát azért hidd el én is tudok a gyerekemnek örülne még ha azonnal is sikerült......
2011. dec. 15. 16:06
 7/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Gondoltam, hogy valaki félre fogja érteni! Én nem másra , hanem magunkra a mi kapcsolatunkra gondoltam. Senkit nem akartam megbántani!
2011. dec. 15. 16:29
 8/27 anonim ***** válasza:
Már kérdeztem feljebb, hogy mi volt a probléma, hogy ilyen későn sikerült?Kiderült, hogy mi akadályozta?
2011. dec. 15. 16:32
 9/27 A kérdező kommentje:

Jaj neharagudj!

Van endometriózisom,(mindenhol. a petefészkeimen a méhemen kivülröl a medence csontom tele volt velük.) vagyis csak volt, mert a terhességgel eltünt az orvosom szerint! Az egyik petevezetőm egyáltalán nem áttjárható a másik petefészkem pedig sokkal kisebb és nagyon magasan is van. 2 lombikunk is volt és egyik sem sikerült. A petesejtek érrtek elég sok a kezeléstöl de nem voltak jó minőségüek és azt mondták, hogy keressk a családban petesejt donort. Erre 4 hónapmulva spontán lettem kismama. Ezt a hercehurcát senkinek nem kivánom. Csak, hogy babája legyen!

És igazábol ezt a kerdést ebben a formában a babára vágyóknak szántam. De örülök a babás anyukák válaszának is!

A lényeg, szerintem a Szabó Gyuribácsi babaváró teakeveréke segitett. Ittuk mindketten. Én másra nem tudok gondolni.

2011. dec. 15. 16:39
 10/27 anonim ***** válasza:
Örülök, és gratulálok a babához!nekem már vannak gyerekeim, mi is 3 éve próbálkozunk, túl vagyok vizsgálatokon, átjárható vagyok, most endokrinológushoz mentem, néztek pajzsmirigyet, hormonokat, inzulint, terheléses cukrot. Az eredményeket még nem tudom, remélem előbb -utóbb nekünk is sikerül.:)
2011. dec. 15. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!