Kívánhatok valamit? Minden kedves anyukának és a pocakos kismamáknak Boldog Anyák Napját kívánok! Akiknek pedig még nem sikerült, szívből kívánom, hogy miharabb teljesüljön az álmotok!
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 13:59
1/8 anonim válasza:
Milyen kedves és figyelmes vagy. Köszönöm mindannyiunk nevében!
2/8 anonim válasza:
Neked is Boldog Anyák Napját kívánok!
13 hónapos kislány anyukája
3/8 anonim válasza:
Nagyon kedves, és viszont kívánom!:)
A négyévesem verselt, ölelt, puszilt, a másfeles is ránk borult, lehet nem megkönnyezni?!:) Hasonló szépet mindenkinek, akit illet!
4/8 anonim válasza:
Pocakos vagyok és kicsordult a könny.
Köszönjük.
Remélem a te napod is gyönyörű lesz!
5/8 A kérdező kommentje:
Én is köszönöm szépen! Van egy 2éves kisfiam és egy 4éves kislányom, aki épp most "főz" nekem kavarós tojást és teát.:-))) Velük teljes az életem, nem is tudom, nélkülük mi lenne velem...Csodálatos gyerekek, boldog vagyok, hogy én lehetek az anyukájuk!
2010. máj. 2. 14:32
6/8 anonim válasza:
Köszönjük szépen!
Neked is csodálatosan szép napot! :-)
7/8 anonim válasza:
De aranyos vagy,köszi szépen!Neked is és Mindenkinek Boldog Anyák napját!!!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Megosztanám veletek a kislányom anyák napi versét, az ovis ünnepségen mondta el (meg az előbb csak úgy, teljesen magától!): Édesanyám, virágosat álmodtam,
Napraforgó virág voltam álmomban.
Édesanyám, te meg fényes nap voltál,
Napkeltétől napnyugtáig ragyogtál.
2010. máj. 2. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!