Boldog Új Évet kívánhatok minden kismamának?!
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 11:47
1/13 anonim válasza:
Csatlakozom! :) Minden szépet és jót 2010-re és 2009 hátralévő óráira! :) Boldog babavárást, akiknek már van, azoknak jó babázást kívánok! Mindenkinek legyen az új év olyan, amilyenre szeretné, hozzon meg mindent, amire régóta vártok!
2/13 anonim válasza:
Nem értem ebben hol/mi a kerdes...BUÉK!!!
3/13 anonim válasza:
itt nem a kérdést kell nézni kedves 2.,hanem a szándékot.én is hasonló szépeket és jókat kívánok mindenkinek mint az első hozzászóló.
4/13 anonim válasza:
Kedves második válaszoló!!!!!!!!!!!!!
Tudod te azt nagyon jól hogy ez nem kérdés volt csak egy jókivánság mindenki rszére,amibe te nem tartozol bele mert nincs benned semmi jóindulat még ilyenkor se,mit keresel itt ha bunkozni van kedved?
BÚÉK mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
5/13 anonim válasza:
Én is Boldog Új Évet kívánok kedves kérdezőnek :)) és mindenkinek aki olvas minket :)))
6/13 anonim válasza:
válasz a kérdésre: :) igen kívánhatsz :)
én is azt teszem: MINDENKINEK NAGYON BOLDOG , EGÉSZSÉGBEN SZERETETBEN BÉKESSÉGBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK :):):):):)
7/13 anonim válasza:
Én karácsonykor írtam hasonlót,vmi bunkó írta hogy hol itt a kérdés.
Hát vannak fura emberek az biztos.
Kedves kérdező és mindenki!
Szeretnék nektek békés boldog új évet kívánni.
8/13 anonim válasza:
Sok egészséges, boldog babát az újesztendőre! Minden álmotok válljon valóra! Békés Újévet Kismamák!
9/13 anonim válasza:
szintén b.u.é.k.a kismamáknak,és a születendö babáknak.
10/13 anonim válasza:
Csatlakozom,BÚÉK MINDEN BABÁNAK,ANYÁNAK,APÁNAK,LEENDŐ SZÜLŐKNEK!!!
(Amugy én értem a "kérdést")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!