Estetek már teherbe fogamzásgátló szedése mellett? Ha igen akkor mi volt az oka. FONTOS NAGYON!
szia.
Nekem szabályosak voltak a ciklusaim,viszont államvizsga alatt többször hasmenésem volt a stressztől.Sajnos magamtól nem volt annyi eszem,hogy így nem tud a hormon felszívódni és babás lettem.Hányingerem lett a kocsiban és késett 4napot,akkor tudtam meg.
Nagyon imádjuk a fiamat,csodás kisfiú,de azért sokkolt akkor a dolog.
Én vennék tesztet a helyedben és,ha most nem vagy babás mindenképpen másik dokihoz mennék más gyógyszerért!
Jangee-t szedtem 10 hónapja, babás maradtam.. Soha nem maradt ki egy szem sem, nem volt hasmenésem, nem hánytam, nem szedtem antibiotikumot. Egyszerűen kevés volt a gyógyszer, ezt mondta a dokim..
34hkm
Az én sztorim régebbi, már 13 éves a lányom. Cezarett mellett lettem terhes, úgy, hogy nem maradt ki szem, nem szedtem más gyógyszert, nem hánytam, nem ment a hasam.
Megesik néha.
Tesztelj egyet, mert a mell változása akár terhességre is utalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!