Milyen hatással van a fogamzásgátló a mellette megfogant babára?
Figyelt kérdés
Gyógyszer mellett teherbe estem, nem hagytam ki, nem szedtem antibiotikumot sem, így meg sem fordult a lehetősége a fejemben és ezért nyugodtan tovább szedtem a tablettát a következő menstruáció időpontjáig...
Az orvosom azt mondta, hogy ez nagyon sokat árthatott a babának... Tapasztalatok? Vélemények?
2011. dec. 1. 21:06
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Én meg pont úgy tudom, hogy nem árt. Pont ma is volt egy ilyen kérdés, és ott is írták ezt, meg sikerélményeket is, hogy teljesen egészséges gyermekük született.
3/11 anonim válasza:
Nem ugyanezt kérdezték meg, csak a válaszolók hitték azt, és aszerint válaszoltak. De a lényeg, hogy nem volt semmi gondjuk abból, hogy tabi mellett fogant a babájuk.
4/11 anonim válasza:
Én is gyógyszer mellett lettem terhes! Gyönyörű, egészséges kislányom született 40. hétre! Azt hozzá kell tenni, hogy a mai gyógyszereknek már alig van hormontartalma, nem úgy, mint a régieknek! Kérdezz meg egy másik orvost is!
5/11 anonim válasza:
nem hiszem hogy annyit ártott én ugyanígy voltam mint te és ma egészséges 5 éves fiam van!
6/11 F.B.I. válasza:
Megnyugtatlak, hogy semmilyen hatással nincs a magzatra,mert a fogamzásgátlóban hormon van ösztrogén és progeszteron.
A terhességben pedig ,ahhoz, hogy fenntartsa magát a sárgatested, később a méhlepény Ösztrogént és progeszteront termel, de sokkal többet mint amennyi egy tablettában van. Szóval nem tudom, hogy milyen orvossal beszéltél, de gyalázat.
7/11 A kérdező kommentje:
Mindenki válaszát köszönöm, nagyon megnyugtattatok :)
2011. dec. 2. 17:48
8/11 körömlakk válasza:
Sziasztok!Azt szeretném tőletek kérdezni akik itt válaszoltak meg a kérdezőtől is, hogy honnan jötetek rá hogy terhesek vagytok?a 7 napos szünetben rendesen megjött a vérzés?
9/11 anonim válasza:
Én nyaralni voltam mikor pont megjött volna úgyhogy szünet nélkül tovább szedtem hogy csúsztassam a mensit és a következő nem jött meg. 6 hetes voltam akkor tehát, még jó sok tabit beszedtem
10/11 anonim válasza:
szia.nekem nem jött meg pedig görcsölgettem,aztán 1 hét késés után mikor hányingerem lett a kocsiban vettem tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!