Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen hatással van a fogamzás...

Milyen hatással van a fogamzásgátló a mellette megfogant babára?

Figyelt kérdés

Gyógyszer mellett teherbe estem, nem hagytam ki, nem szedtem antibiotikumot sem, így meg sem fordult a lehetősége a fejemben és ezért nyugodtan tovább szedtem a tablettát a következő menstruáció időpontjáig...

Az orvosom azt mondta, hogy ez nagyon sokat árthatott a babának... Tapasztalatok? Vélemények?

2011. dec. 1. 21:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nekem a szünetben pecsételő vérzésem volt, de nem lehetett összehasonlítani azzal, mint amikor valóban megjön és mivel mostanában sok ilyen történetet olvastam és hallottam felmerült bennem, hogy velem is megtörténhet. Vettem egy tesztet.
2011. dec. 3. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!