Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez? Nagyon várom a...

Mi lehet ez? Nagyon várom a gyors válaszotokat, segitségeteket! Részletek lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Kb.1,5 hónapja elég furcsán érzem magam.Állandóan úgy görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni,néha beleszurkál hol a bal petfészkembe hol a jobba,de van amikor annyira élesen,h már a hüvelyembe is.1 hónappal ezelött 4 napig lázas voltam semmi baci nélkül gondolom én mert nem fájt semmim.Kb,1 hete megint arra lettem figyelmes,h állandóan höemelkedésem van.Minden reggel megmértem és 37-36.9,lejjebb nem megy.3 hete teszteltem,sajna negativ lett.El is ment az életkedvem. Azóta hányingerem is van a melleim annyira fájnak mint még soha.15.-én nem kellene,h megjöjjön,de elözö honapban is elég furán volt meg.Elöször picit élénk majd csak barnáztam.Kedden megyek dokihoz ha addig nem jön meg mert állandóan ugy érzem.De kérlek benneteket aki volt már igy vagy hasonló tünetei voltak irjon legyen szives.Ezt a höemelkedéses dologot sem tudom mire vélni.Segitsetek légyszi!!!
2011. dec. 12. 06:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nem tudom,h mennyi idö telhetett el miután megnéztem kb volt 10 perc de olvastam,h ha letellik az adott idö akkor is érvényes.Amugy Gabriel tesztel csináltam és ezt a fajtát már többször használtam de csak most elöször lett pozitiv.De nem élem bele magam majd holnap már többet tudok mondani ha szeretnétek.Mégegyszer köszönöm a kedves válaszaitokat!!!Puszi!!
2011. dec. 12. 16:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Megkerdezhetem hogy hany eves vagy?Mert en is a babyprojekten vagyok,es augusztus ota probalkozunk de meg nem jott ossze...de nekem meg van idom,csak kivancsi lennek :))) Gratula es holnap nezem irtal-e :))) pusziii
2011. dec. 12. 18:24
 13/20 A kérdező kommentje:
Szia!27.-én leszek 30 ugy ,h nagyon szép szüli-és karácsonyi ajándék lenne/igazából csak ezt kértem a Jézuskától/azaz igazság,h már közel 5 éve szeretnénk babát a párommal és mikor 3 héttel ezelött negativat teszteltem teljesen feladtam.De a tüneteim továbbra is megmaradtak igy gondoltam azért elmegyek dokihoz,ma meg jött egy ötlet,h teszteljek.Hát nem tudom mi lesz de remélem végre összejött.Te mennyi idös vagy?Kérlek szorits,h igaz legyen és végre teljesüljön az álmom!!!Drukkolok neked is!!Tuti nem alszom az éjjel,alig várom,h reggel legyen!!Holnap irok!!Puszi!!
2011. dec. 12. 19:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Köszi a szurkolást,én 21 vagyok ezért írtam hogy "van idöm"... nekem is nagy álmom,mert a párommal boldog kapcsolatban élünk ,nagyon szeretjük egymást :) Ez a szomorú hogy aki nagyon szeretne babát,nagyon nehezen kapja meg,akik meg csak "elfelejtették" bevenni a gyógyszert máris terhesek! én szorítok neked,mert tudom hogy mekkor álom valóra válna,és egy pozitív teszt nagyon szép karácsonyi ajándék lenne :)) várom a választ holnap :)))) ne add fel! :) Majd írj!
2011. dec. 12. 19:56
 15/20 anonim ***** válasza:
szia, én is nagyon szorítok neked, nekünk 3 év után jött össze, most járunk a 32. hétben. Azt mondják a halvány pozitív is pozitív, és ha 15.-én kéne megjönnie akkor még halványnak kell lennie. Pihenj és ne idegeskedj. Puszi.
2011. dec. 12. 23:08
 16/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kedvességeteket annyira jólesik.Sajnos én is azt tapasztalom,h aki ugymond meg sem érdemelné,h babája legyen az szüli nyakra-före felelötlenül,aki bezzeg tényleg nagyon szeretné annak vagy nem jön össze vagy nagyon hosszu idö multán.Nagyon izgulok nem is birok aludni,félek,h megjön mert egyfolytában olyan érzésem van.Állandoan wc-re szaladgálok annyit pisilek lehet már az izgalomtol is nem tudom.Gondoljatok és szoritsatok nekem légyszi,mert én lennék a világon a legboldogabb kismami az tuti biztos!!!:)Majd megirom mi volt mindenképp!!Sziasztok!!Puszi!!Ja kedves utolso iro neked nagy gratula a csöppséghez,és neked uccsoelötti kitartás!!Majd irok!!
2011. dec. 13. 00:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Szija :)) MUccsoelotti vagyok :)) Szegenykem tenyleg ideges lehetsz,ha ejjel fel 1kor irtal,de aranyos vagy :))) jajjjj en tiszta szivembol kivanom neked h babas legyel :))))kulonben a pisiles is lehet egy "jel" hogy terhes vagy olvastam tobb helyen! Most a munkahelyemrol irok ezert nincs ekezetem bocsesz :))))) puszika
2011. dec. 13. 10:23
 18/20 anonim ***** válasza:
naaaa???? Hahooooo :)))))
2011. dec. 13. 17:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Bocsi,h csak most irok de nagyon hosszu napom volt megvizsgált a doki azt mondta a teszt ugymond negativ,én csak néztem aztán meg uh-ott leirom pontosan mi van a papiron:60mm hosszu uterus endometrium vastagsága 11mm bal old.26×19 jobb old.30×18mm átm.ováriumok douglasban nincs folyadék.Lehet korai terhesség vagy csak a menses miatt ilyen a szervezetem jelenleg.holnapra nagyon nem várom de görcsölgetek sajnos.Azt mondta kicsit fel vok fázva kaptam bogyot olyat ami nem árt a babának ha van.két hét mulva kell visszamennem de ha bármi gond van akkor jövöhéten,én már tényleg nem tudom mi van tele vagyok kétségekkel.Szerintetek?Ti mit olvastok ki ebböl az egészböl?Jo ha 2 orát aludtam olyan ideges voltam de ez még semmi ráadásul sztrájkoltak a buszosok.a leguccso busszal tudtam hazajönni,nekem nem jön össze semmi!Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek:(remélem azért nektek jobb napotok volt!!Puszi!!
2011. dec. 13. 20:14
 20/20 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Az uh alapján tényleg bármi lehet, de ha csak holnap kéne megjönnie, akkor nagyon korán mentél dokihoz, és a teszteket is korán csináltad, persze hogy negatívak lettek. Majd csak most lesz értelme tesztelgetni.

A hőemelkedésed valószínűleg mástól van, mert ha már egy hónapja így vagy, akkor előző ciklusban kellett volna teherbe esned, és akkor az uh-n már látni kellett volna valamit a dokinak, és a tesztek is pozik lennének.

Drukkolok, hogy a következő teszted pozi legyen! :-)

2011. dec. 14. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!