Hanna vagyok a segitségeteket kérném! Terhes vagyok vagy nem?
A véleményekre voltál kíváncsi nem? Vagy én nem értelmeztem azt jól,hogy ide írtál ki egy kérdést?Ők csak elmondták a véleményüket!
De azért Gratulálok a babához és boldog babavárást kívánok!!!!!
Gratulálok a babához!
Egyébként tényleg nem szoktak tünetek lenni még ilyenkor. A megérzés más kategória.
Nem én írtam a beképzelést, de szerintem nem akart a válaszoló semmi rosszat. Tényleg sokan beképzelik és utána megjön nekik rendesen és kiderül, hogy mégsem terhesek. A megérzés is ilyen, vagy bejön vagy nem. Csak a tünetekből ilyen korán sajnos semmi nem derül ki.
Ezért a teszt a legmegbizhatóbb ilyenkor meg utána az orvos. És még egyszer gratulálok!:)
Szia!
17:25-ös vagyok.
Nem én írtam azt,hogy beképzeled magadnak a tüneteket!Én csak azért írtam azt,hogy leírták a véleményüket az előttem szólók mert ők valójában úgy is gondolták amit leírtak,gondolom én.Remélem nem bántottalak meg azzal a válasszal mert az tényleg nem állt szándékomba!!!!
Abban 100%-ig igazad van,hogy minden nő és minden terhesség más!
Én csak minden jót kívánok tiszta szívből és nagyon örülök annak,hogy nálad tényleg baba van!Boldog babavárást kívánok!!! :-)
Szia Hanna!
Én írtam, hogy szerintem bebeszéled magadnak. Semmi rossz szándék nem volt ezzel kapcsolatban. Amiért erre gondoltam:
- Utolsó mensid szept. 4. (nem írtad, hogy nem a szokásos, 28 naposak a ciklusaid, tehát egyértelműen erre gondoltam)
- Peteérés: szept 18. Ha feltételezem, hogy középidőben van, márpedig miért ne, hisz nem írtad, hogy nem így lenne...
- Kérdés kiírása: szept 27 = 23. ciklusnap, amikor már sok terhességi tünetet produkálsz, és két hete érzékeny a melled, ami szept. 13-a, a 9. ciklusnap.
Tehát ovu előtt 5 nappal.
Beágyazódás a pé után 12. nap körül szokott befejeződni, akkor kezd el termelődni a hcg szint, tehát neked a kérdés kiírása után 4 nappal kéne lennie, így még nem arra gondoltam, hogy valóban a bébi miatt lehetnek ezek.
Szerintem semmi rossz nem volt a válaszomban, azzal, hogy nem azt írtam, hogy gratula a bébihez, és esetleg nem vagy terhes jobbat tettem volna? És utána beleéled magad, és jön a nagy csalódás.
Minden ember más, én nem reménykedek előre, nem élem bele magam, és kivártam a mensim napját, majd 4 napra rá teszteltem. (pozitívat)
És a válaszolók mindegyike megvédett, tehát ezt csak te értetted úgy, hogy bántásnak szántam.
Tényleg nem annak. kellemes babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!