Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hanna vagyok a segitségeteket...

Hanna vagyok a segitségeteket kérném! Terhes vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
kb 2hete érzem hogy eléggé érzékenyek a melleim, jobb oldalon a mdencetájékon fáj vagy az egész derekam, enyhealhasi görcsök meg ilyen szurkáló érzés szagérzékenység is van egy kicsit, meg nem tom megenni a csokit vagyis ami naygon édes. Meg ez az mindjárt megjön érzés. Október 2-dikán kellene megjönnie. Ha valaki tud segitsen. Köszönöm. Sürgős
2010. szept. 27. 08:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Ezek a tünetek a menzesz közeledtét is éppúgy jelenthetik, a szagérzékenység lehet belemagyarázott is.
2010. szept. 27. 08:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem bebeszéled magadnak, de attól akár még lehetsz is. A mensidig van majdnem egy hét, tuti nincsenek még ilyen tünetei a terhességednek.
2010. szept. 27. 08:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek, még nem szoktak lenni tünetek ilyenkor, max. a menzesz előtti tünetek.
2010. szept. 27. 12:14
 4/12 A kérdező kommentje:
helló.elolvastam és köszi a segitséget.vettem ma egy tesztet és pozitiv lett.amúgy van aki megérzi már hamar.tehát nem beképzeltem magamnak.már van egy lányom, és az hogy nektek még ilyen nem volt az nem jelenti hogy másnak sem.
2010. szept. 27. 15:36
 5/12 anonim ***** válasza:

A véleményekre voltál kíváncsi nem? Vagy én nem értelmeztem azt jól,hogy ide írtál ki egy kérdést?Ők csak elmondták a véleményüket!

De azért Gratulálok a babához és boldog babavárást kívánok!!!!!

2010. szept. 27. 17:25
 6/12 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babához!

Egyébként tényleg nem szoktak tünetek lenni még ilyenkor. A megérzés más kategória.

2010. szept. 27. 17:48
 7/12 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm a gratulációkat:) igazából igen kérdeztem mert kiváncsi voltam hogy van e másnak is ilyen tünetei, és rosszul esett hogy ilyen módon válaszoltak (beképzelted magadnak) ez egy kicsit rosszul esett.tudjátok ha én irok valakinek akkor segitek és, nem lehordom mert minden terhesség és minden nö külömböző.de azért köszönök mindent:)
2010. szept. 28. 08:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem én írtam a beképzelést, de szerintem nem akart a válaszoló semmi rosszat. Tényleg sokan beképzelik és utána megjön nekik rendesen és kiderül, hogy mégsem terhesek. A megérzés is ilyen, vagy bejön vagy nem. Csak a tünetekből ilyen korán sajnos semmi nem derül ki.

Ezért a teszt a legmegbizhatóbb ilyenkor meg utána az orvos. És még egyszer gratulálok!:)

2010. szept. 28. 10:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

17:25-ös vagyok.

Nem én írtam azt,hogy beképzeled magadnak a tüneteket!Én csak azért írtam azt,hogy leírták a véleményüket az előttem szólók mert ők valójában úgy is gondolták amit leírtak,gondolom én.Remélem nem bántottalak meg azzal a válasszal mert az tényleg nem állt szándékomba!!!!

Abban 100%-ig igazad van,hogy minden nő és minden terhesség más!

Én csak minden jót kívánok tiszta szívből és nagyon örülök annak,hogy nálad tényleg baba van!Boldog babavárást kívánok!!! :-)

2010. szept. 28. 11:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia Hanna!

Én írtam, hogy szerintem bebeszéled magadnak. Semmi rossz szándék nem volt ezzel kapcsolatban. Amiért erre gondoltam:

- Utolsó mensid szept. 4. (nem írtad, hogy nem a szokásos, 28 naposak a ciklusaid, tehát egyértelműen erre gondoltam)

- Peteérés: szept 18. Ha feltételezem, hogy középidőben van, márpedig miért ne, hisz nem írtad, hogy nem így lenne...

- Kérdés kiírása: szept 27 = 23. ciklusnap, amikor már sok terhességi tünetet produkálsz, és két hete érzékeny a melled, ami szept. 13-a, a 9. ciklusnap.

Tehát ovu előtt 5 nappal.

Beágyazódás a pé után 12. nap körül szokott befejeződni, akkor kezd el termelődni a hcg szint, tehát neked a kérdés kiírása után 4 nappal kéne lennie, így még nem arra gondoltam, hogy valóban a bébi miatt lehetnek ezek.

Szerintem semmi rossz nem volt a válaszomban, azzal, hogy nem azt írtam, hogy gratula a bébihez, és esetleg nem vagy terhes jobbat tettem volna? És utána beleéled magad, és jön a nagy csalódás.

Minden ember más, én nem reménykedek előre, nem élem bele magam, és kivártam a mensim napját, majd 4 napra rá teszteltem. (pozitívat)

És a válaszolók mindegyike megvédett, tehát ezt csak te értetted úgy, hogy bántásnak szántam.

Tényleg nem annak. kellemes babázást.

2010. szept. 28. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!