Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hanna vagyok a segitségeteket...

Hanna vagyok a segitségeteket kérném! Terhes vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
kb 2hete érzem hogy eléggé érzékenyek a melleim, jobb oldalon a mdencetájékon fáj vagy az egész derekam, enyhealhasi görcsök meg ilyen szurkáló érzés szagérzékenység is van egy kicsit, meg nem tom megenni a csokit vagyis ami naygon édes. Meg ez az mindjárt megjön érzés. Október 2-dikán kellene megjönnie. Ha valaki tud segitsen. Köszönöm. Sürgős
2010. szept. 27. 08:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
GRATULÁLOK! 2-án szombaton kellett volna megjönnie és már most pozitív? csak azért kérdezem, mert rendszertelen ciklus mellett nekem elvileg valamikor péntek-hétfő között kellene megjönnie, szerintem meg is fog, de közben meg motoszkál a fejemben, mi lenne, ha tesztelnék egyet... aztán lebeszélem magam róla, mert csak kidobott pénz lenne... milyen tesztet használtál? A Medilabbal vigyázz, nekem már 3x volt pozitív, baba viszont sehol..
2010. szept. 28. 16:49
 12/12 A kérdező kommentje:
sziasztok én sem akartam senkit megbántani! köszönöm mindenkinek a segitséget és a válaszokat!!! CLEARBLUE TERHESSÉGI TESZTET használtam ez jófajta teszt.és megbizható.
2010. szept. 29. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!