Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez mit jelenthet?

Szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Szeptember 28-án volt az utolsó menstruációm, október 12-én voltunk együtt a párommal, több alkalommal is. Azóta sajnos nem, mert messze dolgozik tőlem és ritkán találkozunk. Elég sok terhességi tünetem megvan, csináltam terhességi tesztet,4-et, abból az utolsó halványan, alig láthatóan lett pozitív. Dec.6-án voltam nőgyógyásznál, ő átküldött ultrahangra, a doktornő nagyon aranyos volt, és azt mondta, hogy valószínű a terhesség, mert nagyon vastag a méhnyálkahártya és 1 hét múlva menjek vissza, mert petezsákot még nem lát. Egy elvileg 8-9 hetes terhességnél előfordulhat, hogy petezsák még nem fejlődött ki, vagy az ultrahang nem látja? Vagy esetleg nem vagyok terhes? 78 mm az uterus.
2011. dec. 7. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Hát a súlyfelesleg kicsit megváltoztatja a dolgokat. :-) Akkor simán lehet, minden rendben, csak hasi uh-n nem látszik semmi. :-)

Írd meg mindenképpen a fejleményeket!

2011. dec. 9. 06:44
 22/65 A kérdező kommentje:
Ígérem mihelyst tudok valamit meg fogom írni neked. Köszi a biztatást. :-)
2011. dec. 9. 09:20
 23/65 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Holnap megyek ismét ultrahangra, ideges vagyok. Mostanában ismét előjöttek azok a terhességi tünetek, amelyek az utóbbi időben kicsit eltűntek, mint pl. a hányinger, ami már nem csak napközben, hanem éjszaka is megvan,aludni nem nagyon tudok, de nem bánom, mert lehet,hogy a babám így próbál jelezni nekem. :-) Valamint kicsit görcsöl a hasam, és a mellbimbóm is érzékeny és néha viszket.

Szurkoljatok nekem,hogy ott legyen a babám.

Majd holnap írok a vizsgálat után. :-)

2011. dec. 12. 11:24
 24/65 anonim ***** válasza:
Drukkolok majd írj!! :)
2011. dec. 12. 13:00
 25/65 Manka68 ***** válasza:
Én is nagyon drukkolok! És várom a híreket! :-)
2011. dec. 13. 05:19
 26/65 A kérdező kommentje:

Na csajok most végeztem!

Hát nem tudom mit mondjak, és igazság szerint a doktornő sem. Most kiharcoltam a hüvelyi ultra hangot, de még mindig semmi. Ő továbbra is azt mondja,hogy szerinte terhes vagyok!

De hogy létezik olyan,hogy ha terhes vagyok, akkor mégsem lát a monitor? Ja és a múltkori teszt is pozitív lett. Hát én személy szerint kezdek lemondani a babáról, jobb ha nem élem bele magam. pedig a hányinger, mell fájdogálás még mindig meg van.

2011. dec. 13. 12:28
 27/65 A kérdező kommentje:
Szóval ha tudtok valami biztatót mondani, szívesen hallanám. :-)
2011. dec. 13. 12:29
 28/65 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Szerintem csináltass HCG vérvételt, az nem hazudik! Normális laborban megvan egy nap alatt az eredmény. Továbbra is drukkolok!

2011. dec. 14. 06:06
 29/65 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megfogadtam az egyik ismerősöm tanácsát, elmentem az ügyeletre, mondtam, hogy nagyon görcsölök, és lehet, hogy terhes vagyok! A doki megvizsgált, majd beküldött a debreceni kórházba, pont oda ahol délelőtt voltam. Pechemre pont az a doktornő vizsgált, aki délelőtt! :D ilyen az én formám. De azért megnézett ultrahangon ismét! Képzeljétek! Talált egy 66X24mm-es valamit, amire azt írta, hogy echomentes ciszta, esetleg embrió. Na most mondjatok valamit. Délelőtt még semmi, most meg 1 több int 6 cm-es ciszta. hogy nőtt oda hirtelen? Biztos ott volt már délelőtt is. Ja és nem is volt semmibajom, csak ki akartam próbálni azt ami az ismerősömnek bevált, erre megjegyezte a doktornő, hogy látszik az ultrahangon hogy görcsölök :D na ezt rakjátok össze! Tényleg borzasztó a magyar egészségügy.

2011. dec. 14. 11:44
 30/65 anonim ***** válasza:
Ez durva! Szerintem menj el egy másik dokihoz! Én hat hetes terhesen mentem dokihoz és láttam a monitort, mikor vizsgált hüvelyi UH-val és tök egyértelműen látszott minden még nekem is, pedig nem értek hozzá. Az sem mindegy egyébként, hogy milyen minőségű a gép, amivel vizsgál. Egy kis érdekesség: szoktam nézni a "nem tudtam, hogy terhes vagyok" című műsort (most meg nem mondom melyik csatorna adja)és abban is volt egy hasonló eset. Duci csajszi fogyni szeretett volna és bármit tett, nem sikerült. Érzett terhességi tüneteket, volt dokinál, de mondták, h nem terhes. A mensi elmaradását a túlsúllyal, hormonokkal magyarázták. A csajszi csak nem tudott lefogyni és már magzat mozgást is érzett néhány hét múlva. A doki megvizsgálta, azt mondta, csak bélmozgás. Majd 9 hónap múlva begörcsölt, azt hitték vakbél. Aztán hopp, hát ez a gyerkőc hogy került ide??? :DD Egyébként teljesen egészséges lett:)))
2011. dec. 14. 12:21
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!