Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez mit jelenthet?

Szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Szeptember 28-án volt az utolsó menstruációm, október 12-én voltunk együtt a párommal, több alkalommal is. Azóta sajnos nem, mert messze dolgozik tőlem és ritkán találkozunk. Elég sok terhességi tünetem megvan, csináltam terhességi tesztet,4-et, abból az utolsó halványan, alig láthatóan lett pozitív. Dec.6-án voltam nőgyógyásznál, ő átküldött ultrahangra, a doktornő nagyon aranyos volt, és azt mondta, hogy valószínű a terhesség, mert nagyon vastag a méhnyálkahártya és 1 hét múlva menjek vissza, mert petezsákot még nem lát. Egy elvileg 8-9 hetes terhességnél előfordulhat, hogy petezsák még nem fejlődött ki, vagy az ultrahang nem látja? Vagy esetleg nem vagyok terhes? 78 mm az uterus.
2011. dec. 7. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
A hasi uh ilyenkor nem sokat mutat, hüvelyivel kellett volna csinálni...
2011. dec. 7. 16:04
 12/65 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem,hogy hüvelyi uh-t csinálnak, de amikor mondta a dokinő,hogy tegyem szabaddá a hasam, akkor már tudtam,hogy hasi uh lesz. mindenesetre azt látta,hogy megvan vastagodva a méhnyálkahártya, és azt mondta,hogy valószínű a terhesség.
2011. dec. 7. 16:34
 13/65 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem hüvelyit csinált a dokim 4 hetesen,már látta a petezsákot is.6 hetesen már kellene lenni szivhangnak nem hogy 8 hetesen.
2011. dec. 7. 16:44
 14/65 A kérdező kommentje:
Kezdek kicsit aggódni, mert már bele éltem magam a babába és rossz lenne, ha még sem lenne az. Mondjuk az elején volt hányingerem sokszor, aztán csillapodott, most megint kb 1 hete visszatért sokkal erőteljesebben mint eddig.
2011. dec. 7. 16:49
 15/65 A kérdező kommentje:
Ha haza érek a munkából, leírom pontosan az uh eredményeit, hátha akkor többet tudtok mondani nekem.
2011. dec. 7. 16:50
 16/65 A kérdező kommentje:

A pontos orvosi diagnózisok a következők!

Nőgyógyász: -URM: 09,28

-Has szabad,kóros resist., érzékenység nem tapintható.

-Ép külső nemi szervek

-Kolp.: ép hám

-OC11369/11

-Vv: Kp. tág vagina, sima tömött portio, rendes nagy uterus afv-ben, szabad környezetben.

Ultrahang vizsgálat eredménye:

78 mm-es uterus

Grav.susp.endom.

control 1 hét mulva.

2011. dec. 7. 17:16
 17/65 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, ha elkeserítelek, de szerintem sajnos nem vagy babás. :-( Megvastagodott nyálkahártya attól is lehet, hogy nem volt vérzésed, nem vált le. Hogy miért, annak a terhességen kívül más oka is lehet sajnos.

Ha jól számolom, akkor december 6.-án 9 hetes, 6 napos lenne a terhességed. Ezt azért már hasi UH-n is illene látni. :-(

Egy HCG vérvétel teljes bizonyossággal meg tudná állapítani, hogy mi a helyzet. Ha reggel leveszik a vért, délutánra megvan az eredmény. Legalábbis egy normális laborban. Szerintem csapj az asztalra és kérd ezt a vérvételt, mert ha esetleg baba miatt nem jött meg eddig, de nem láttak az UH-n semmit, akkor sajnos megvan az esélye, hogy nem fejlődik rendesen, esetleg elhalt (remélem nem!!!), akkor számíthatsz egy vetélésre. :-(

Nem írtad, mikori a pozi teszted, és hogy azóta csináltál-e másikat. Ha most csinálsz egy újabbat, és halványabb, mint az előző, esetleg negatív, akkor valószínűleg az lehet, amit az előbb leírtam. :-(

Ha erősebb a második csík, mint az előző, akkor valahol van egy fejlődő magzat.

Ezt a dolgot mielőbb ki kéne deríteni, mert akár méhen kívüli is lehet sajnos.

Na eddig a legrosszabbakat írtam le, ami megtörténhet.

Ne haragudj érte, nem idegesíteni akarlak vele, de nem árt felkészülni mindenre.

Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy szellemcsíkos volt a teszted, azt nézhetted el, és más okból késik a mensesed. Nem tudnál esetleg képet feltenni róla? Mármint a tesztről.

Nagyon-nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen!

2011. dec. 8. 08:58
 18/65 A kérdező kommentje:
A tesztet szombaton csináltam, mert tudtam,hogy kedden megyek orvoshoz. A dologhoz hozzátartozik az is,hogy elég komoly súlyfeleslegem van. Közben tegnap este beszéltem az egyik tanárnőmmel, ő is molett testalkatú 100 kg fölött, ő mondta,hogy neki sem látták a második babát hasi ultrahangon, csak nagyon sokára, már túl volt az első 12 héten, mire látták.jövőhét kedden kell visszamennem ultra hangra, talán akkor kiderül valami. a tesztet kidobtam már sajnos, de valószínűleg fogok csinálni még 1-et, és ha azon is látszik a második csík, akkor elküldöm a képet.
2011. dec. 8. 10:03
 19/65 anonim ***** válasza:
Hasi UH és ráadásul van egy kis felesleg is rajtad? Nem is értem, miért nem hüvelyit csináltak. Neke a 16. hétig hüvelyi UH-kat csináltak. Én hetente mentem, mert sajnos veszélyeztetett voltam és ezért kellett. 47 kg-al lettem terhes és a doki mondta, hogy nekem a 16. hétig hüvelyi kell, mert ott sokkal jobban látható minden. Szóval én azt mondom, reménykedhetsz :))) és csinálj még egy tesztet.
2011. dec. 8. 17:07
 20/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást! és fogok tesztet csinálni! :-)
2011. dec. 8. 17:25
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!