Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez mit jelenthet?

Szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Szeptember 28-án volt az utolsó menstruációm, október 12-én voltunk együtt a párommal, több alkalommal is. Azóta sajnos nem, mert messze dolgozik tőlem és ritkán találkozunk. Elég sok terhességi tünetem megvan, csináltam terhességi tesztet,4-et, abból az utolsó halványan, alig láthatóan lett pozitív. Dec.6-án voltam nőgyógyásznál, ő átküldött ultrahangra, a doktornő nagyon aranyos volt, és azt mondta, hogy valószínű a terhesség, mert nagyon vastag a méhnyálkahártya és 1 hét múlva menjek vissza, mert petezsákot még nem lát. Egy elvileg 8-9 hetes terhességnél előfordulhat, hogy petezsák még nem fejlődött ki, vagy az ultrahang nem látja? Vagy esetleg nem vagyok terhes? 78 mm az uterus.
2011. dec. 7. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:

Nem! 8-9 hetes terhességnél még a legszarabb géppel is látnia kellene.

Szerintem később fogant és azért kisebb!

2011. dec. 7. 14:08
 2/65 anonim ***** válasza:
Szia elvileg 8-9 hetesen már akár szívhang is van érdekes hogy nem vettek tőled HCG vért abból egyértelműen ki tudták volna mutatni csinálj még egy tesztet. egyenlőre örülj mert azt mondták terhes vagy
2011. dec. 7. 14:11
 3/65 A kérdező kommentje:
De nem voltam együtt a párommal október 12-e óta, mert külföldön dolgozik, és csak karácsonyra jön haza.
2011. dec. 7. 14:14
 4/65 anonim ***** válasza:
nekem 6.hetesen hallgattunk szívhangot. csinálj tesztet megint. mikor csináltál?
2011. dec. 7. 14:32
 5/65 A kérdező kommentje:
a nőgyógyászati vizsgálat előtt csináltam az utolsó tesztet, szombat reggel, és nagyon halványan volt látható a második csík. Nem tervezett baba lenne, de nagyon örülnék neki, ha jönne.
2011. dec. 7. 14:37
 6/65 anonim ***** válasza:
8 hetes terhesnek kellene akkor lenned, amit már a teszt kimutatna. Ez elég érdekes, nem lehet hogy méhen kívüli? Alaposan meg kéne hogy nézzen a dokid. Meg vizelettesztet is kéne kérned.
2011. dec. 7. 14:47
 7/65 A kérdező kommentje:
Remélem nem méhenkivüli! Csak egy sima hasu uh vizsgálat volt, de gondolom észre vették volna ha komplikáció van.
2011. dec. 7. 15:12
 8/65 A kérdező kommentje:
A múltkor itt olvastam egy olyan esetet,hogy 3 hónapos terhességet nem tudtak megállapítani sem vérből sem vizeletből, ultrahanggal sem, és csak akkor derült ki a terhesség, amikor a baba már 3 hónapos volt. Szerintetek velem is előfordulhat ilyen?
2011. dec. 7. 15:15
 9/65 anonim ***** válasza:
Nekem volt hasonló esetem.Tudom mikor fogant a baba,mégis 6 hetesen csak vastag méhnyálkahártya volt, rá egy hétre pici petezsák, majd a következő héten missed ab. Le volt maradva a terhesség 2 héttel, baba nem fejlődött. Ha tuti biztos, hogy akkor fogant a babád, akkor a tesztnek is erősebbnek kellene lenni. Azért ne add fel, még behozhatja magát! Engem végig bíztatott a doki, de sajnos lebetegedtem, így nem maradt meg.
2011. dec. 7. 15:37
 10/65 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! remélem nem lesz semmi baja a babának, és tényleg okt. 12-én voltunk együtt a párommal, azóta nem volt szexuális életem, úgyhogy csak akkor foganhatott a baba. Most ez az 1 hét nagyon rossz, tele kétségekkel.
2011. dec. 7. 15:46
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!