Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2012-ben teherbe esek, ki...

2012-ben teherbe esek, ki tart velem?

Figyelt kérdés
2011 re valaki annó kitette ugyan ezt a kérdést én hozzá is kommentáltam hogy "én is" de jelen állás szerint nem jött össze még(van 1hónapom)! Remélhetőleg 2012ben meg is születik!
2011. dec. 3. 15:03
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Gratulálok a pozitívat tesztelőknek,és kitartást kívánok a többieknek. A harmadik lombikprogramban vagyunk ,a januári nem jött össze...:( Most belehúzok...;) Hajrá mindenkinek!!! M
2012. márc. 2. 22:11
 42/56 Fanina ***** válasza:

sok sikert mindenkinek mindenkiért tovább szorítok hogy összejöjjön,bár még én is félek ne hogy legyen valami!!

:))

2012. márc. 3. 06:40
 43/56 anonim ***** válasza:

Fanina,gratula a pozi teszthez.

remélem mindenki mielöbb babás lesz.én most vagyok pont túl a pé-n,ugyhogy,most csak várok,és várok és várok.remélem sikeresen.

2012. márc. 4. 17:09
 44/56 anonim ***** válasza:

A pozitív tesztelőknek Gratulálok!!!!

Én ma megint kicsit elkenődtem,lassan eltelik ez az éve fele, és nálunk még mindig semmi!:(

2012. jún. 15. 19:33
 45/56 Fanina ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Ne kenödj el még azért van idö és ne ad fel!!!Kitartást!!!

2012. jún. 15. 22:02
 46/56 A kérdező kommentje:

Nekem tegnap reggel ismét megjött a nemvárt.

Kitartás minden babára várónak. (bár tudom hogy nagyon nehéz időszak ez)

2012. jún. 29. 13:45
 47/56 anonim ***** válasza:

sajnálom kérdező.sajnos nekem is megjött megint pár napja.ez már a 9.ciklusom lesz megint.erősen gondolkozom a dokihoz elmenetellel.

mielöbbi babásodást mindenkinek.

2012. jún. 29. 13:54
 48/56 anonim ***** válasza:

Sziasztok, megint felébredt ez a kérdés?

Mi voltunk azok, akik azt mondtuk, ősszel kezdünk.

Hát, úgy alakult, hogy apával ezt a hónapot már élesben szeretgettük, szóval két hét múlva kiderül, mi lesz... Lehet, márciusban már babázunk, lehet, később, majd meglátjuk. Majd megírom, mi lett. Mindenkinek pozi tesztet, boldogságot!!!

2012. jún. 29. 14:27
 49/56 anonim ***** válasza:
A 13. válaszoló vagyok.Ezek szerint kedves kérdező,még mindig nem jött össze a baba?És úgy látom Csacsi44-nek sem.Igazán sajnálom!2gyerekes+27hkm
2012. jún. 29. 15:25
 50/56 anonim ***** válasza:
lányok én voltam az aki irigykedett az augusztusban szült lányra,hát én teszteltem pozítívat és május 24.-én 8 hetes terhesen elveszítettem a babát:(Most újra próbálkozunk:)
2012. jún. 29. 19:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!