2012-ben teherbe esek, ki tart velem?
Figyelt kérdés
2011 re valaki annó kitette ugyan ezt a kérdést én hozzá is kommentáltam hogy "én is" de jelen állás szerint nem jött össze még(van 1hónapom)! Remélhetőleg 2012ben meg is születik!2011. dec. 3. 15:03
11/56 anonim válasza:
Én is csatlakozom.Még ebben a hónapban sincs veszve semmi.Sőt már késik is:-)Van egy 15 hós kislányom remélem a mikulás pozitív tesztel jön.Addig még várok nem akarok csalódni!
12/56 anonim válasza:
Én is csatlakozom, de csak nyártól, onnantól próbálkozunk!!! :):):)
13/56 anonim válasza:
Csatlakozom.Ugyan már van 2 gyerekünk,de készülünk a 3. babára.Ősszel kezdtük-volna-a próbálkozást,de közben a férjemet meg kellett műteni,így mostantól indulhat csak a dolog.Azt se bánnám,ha már decemberben pozitív lenne a tesztem.
14/56 anonim válasza:
Jövök én is:) bár én szeretnék most decemberben babás lenni:)
15/56 anonim válasza:
én is reménykedek a 2012-es évben,6.-án megyek dokihoz a hormonvizsgálat eredményért,rem hamar jön a picúr.
16/56 anonim válasza:
Én is csatlakozom! Kívánok mindenkinek sok sok + tesztet :)
17/56 anonim válasza:
Én is kommentáltam anno ahhoz a kérdéshez, de sajnos azóta sem sikerült.
Reméljük a 2012, ami évünk lesz.
3 és 1/2 éve várunk rá.
18/56 anonim válasza:
Csatlakozom bár mi már több mint 7 éve várunk a csodára.:(
19/56 anonim válasza:
Én írtam elsőnek ma tesztelem negatív lett :( 1 hét múlva kezdjük a meddőségit :)
20/56 anonim válasza:
Jelen!:)
Kistesot szeretnenk jovore a 2,5 eves kisfiunknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!