2012-ben teherbe esek, ki tart velem?
Bár én az idén leszek 40 és már van 3 nagy fiam (14,17,20 évesek)de egyre többször azt érzem,hogy szívesen venném ha lenne egy ici-pici kis manónk újra.
Úgyhogy azt hiszem,én is csatlakozom hozzátok.:)
A 9-es vàlaszolo vagyok...Igaz,azt irtam,hogy most kezdunk probàlkozni,de 3 honap kihagyàs utàn ugymond,mert elotte volt egy ures petezsàkos terhessègem.Arra a babura is sokat vàrtunk,az volt az elso terhessègem ès az lett vège.Nagyon padlon voltam,de felàlltam:),kivàrtuk a 3 honapot ès 2 honapja probàlkozunk.Az elso honapban nem sikerult,a mensim rendesen megjott.Most vagyok a ciklusom 44.napjàn ès semmi.A mens.sajnos elèg rendszertelen,igy màr azt sem tudom mikor merjek remènykedni.Màr lassan 2 hete fàjnak a melleim,reggel teszteltem. Negativ lett.Pedig meg mertem volna eskudni,hogy pozi lesz.A melleim sosem szoktak fàjni.Mèg èn is meglepodtem sajàt magamon,mennyire osszetortem,csalodtam.Csak sirok.Mert nem elèg,hogy egyet elvesztettunk,most megint nem jott ossze,de mèg csak meg sem jon,ami azt jelenti valami nincs rendben.Màr bele vagyok fàradva ...:(( Honnan meritsek erot? Màr a pàrom elott is ugy szègyellem magam,pedig imàd tudom,de borzalmas Neki is mindig csalodàst okozni!
Annyira kivànom mindannyiotoknak,hogy minèl elobb sikeruljon,foleg azoknak,akiknek ahogy nekem sem,mèg nincs egy gyermekuk sem!!!!!:(
20-as valaszolo vagyok. En ugy tunik babazok az iden :) Multheten lett pozitiv a teszt :) (4 hetes terhes vagyok)
Mindenkinek drukkolok ,hogy + legyen a teszt!
28-as valaszolo: nagyon sajnalom :(
Fel a fejjel! Orvos latott mar?(menzi keses miatt kerdezem).
Szerintem ha megnyugtat akkor menj el egy kivizsgalasra.
Elhiszem,hogy nehez de ne torj ossze. A parod elott ne szegyeld O teged valasztott. Tudod: joban,rosszban.
Biztos,hogy nektek is lehet babatok majd es lesz is :)
Minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!