Szerintetek már tesztelhetek? Terhesség lenne?
Október 27.-én volt az utolsó menstruációm. Általában 28-30 naposak a ciklusaim. Ez a 3. hónap, hogy próbálkozunk a férjemmel.Kb. egy hete volt meg fog jönni érzésem egy pár napig,gondoltam ez a hónap sem sikerült, de azóta ez az érzés elmúlt. A melleim minden menzesz előtt fájdogálnak, de most valahogy "élesebb a fájdalom".Még nem mertem tesztelni, félek a csalódástól.Már késett máskor is de ha más nem a hónap utolsó napján de akkor is megjött:-) Az pedig már holnap van és semmi jelét nem mutatja annak hogy meg akarna jönni a mellfájdalmon kívül.Nagyon szeretnénk már babát:-)
A válaszokat előre is köszönöm.
Reggel tesztelj egyet!!
Én drukkolok! :)
Nekem 29én volt meg és tegnap erös pozit teszteltem 10essel és nem reggeli elsöböl. Én is rengeteget csalódtam, azért nem csináltam reggel! 2,5 éve várjuk a csodát!
Holnap megyek orvoshoz!
Nekem is napok óta megjön érzésem volt/van, az más most, hogy reszketek, annyira fázom, pedig nem vagyok fázós. Hajnalban, kelés elött meg melegem van.
Reggel tesztelj! Szorítok!
Szia, nekem 31-e volt az utolsó mensi, tegnap délután már látszott, holnap reggel is csinálok:)
Hajrá!!
Drukkolok én is :)
Én már 12 hetes vagyok, ugyanígy kezdődött nekem is:
még meg sem kellett volna jönnie, de megcsináltam a tesztet, mert nagyon vacakul voltam és ahhoz képest, hogy délután csináltam, pozitív lett a teszt. :)))
Aztán csináltam még hármat. :D
Ja, és azóta is vannak menzesz tüneteim minden hónapban. A dokim azt mondta, hogy normális.
Köszönöm minden válaszadónak a biztató és reménykeltő szavakat.Vettem gyorsan egy tesztet, reggel megcsinálom. Az eredményről beszámolok nektek:-)
A már pozitívat tesztelő kismamáknak pedig könnyű terhességet és tündéri babákat kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!