Akkor most mikortól próbálkozhatunk missed ab. után?
Szia!
Igen,ez igy természetes,hogy ilyenkor nem tudunk várni!Ha 8hét előtti volt a terhességmegszakadás ideje,akkor elég 1 rendes menzit megvárni,ha ennél idősebb terhesség volt,akkor 3-4 hónap!Szedjél valamilyen vitamint,hogy erősödjön a szervezeted!Kitartás!
Nem akarom az orvost felülbírálni mert lehet hogy indokolt dolgok mondatták vele a fél évet de ha "csak" annyi volt hogy elhalt a terhességed látszólag ok nélkül, és ez nem mondjuk a 3.4. eset akkor sztem nem indokolt ennyit várni..
Nekem a második missedem volt decemberben az orvosom azt mondta 2-3 hónapot várjunk,ha tudunk!
Februárban terhes lettem és minden oké szerencsére, nem véreztem nem görcsöltem és semmi baja a bébinek:)
Ja és a missed ab után eü.küretem volt.
Nekem a 9. héten derült ki, hogy baj van. Kicsit barnáztam, azért mentem el UH-ra és ott mondta a doki, hogy ennyi volt. Nekem a terhesség alatt is fájdogált a méhem, azt mondják, hogy nő olyankor azért, de a műtét után is el kellett, hogy teljes egy kis idő, hogy újra a réginek érezzem. Ma volt pont 2 hónapja a műtétem, mostmár úgy érzem rendben van minden belül, már 2-szer megjött rendesen, de még egyet várunk inkább. Nem tudom, Te hogy érzed magad, én is nagyon szerettem volna, szinte azonnal, de fizikailag őszintén megvallva, nem voltam jól, kb. 2-3 hétig. Nem mondtuk el senkinek, de egy páran megjegyezték, hogy mi van velem, elég rossz bőrben vagyok.
Szerintem érezni fogod, hogy mikor vagy már jól. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!