Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Négy hete volt missed ab...

Négy hete volt missed ab mikortol probalkozhatunk párommal ujra? Milyen vitamin teat szedjek hogy ne legyen gond?

Figyelt kérdés
9 hetesen elhalt semmi baj nem volt.azt mondtak valami gyulladas lehetet.amit en nem ereztem
2009. nov. 16. 23:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nem mondta a doki, mennyit várjatok? Általában 3 hónapot szoktak mondani, de elég egy menzeszt is megvárni. Mi kivártuk a 3 hónapot, és két próbálkozás után sikerült is szerencsére. Nekem 8 hetesen volt missed ab-om. Sajnálom nagyon, el ne keseredjetek, minimum egy mensit várjatok meg, hogy letisztuljon a méhfal, de ha tudtok 2-őt vagy 3-at várni, az lenne a legtutibb, mert akkor a méhnyálkahártya is vissza tud erősödni.
2009. nov. 16. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, és azt elfelejtettm az előbb, hogy én felváltva egyik nap 1 eleviet, másnap 1 szem folsavat szedtem, semmi mást.
2009. nov. 16. 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami történt. Én is kb. 9 hetesen halt el a babám. :( Nekem műtét után 6 hétre kellett visszamennem kontrollra. Közben meg is jött. Azt mondta akkor a doki, hogy minden rendben, lehet próbálkozni. Következő menzim már nem jött meg, 14,5 hós a kisfiam! :D Gravidát szedtem, napi 1 folsav és 1 szem Neo-Ferro-Folgamma (vas), nekem ennyit ajánlott a dokim.

Fel a fejjel és mihamarabbi egészséges kisbabát kívánok!

2009. nov. 17. 07:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 15 hetesen volt. 2 mensit kellett várnunk, 3 lett belőle,rögtön jött a kistesó, aki most fél éves:))) csak folsavat szedtem.
2009. nov. 17. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 9 hetesen volt idén februárban missedem. Valószínű, hasonló problémák miatt, mint neked. Nekünk 3 hónapot mondott a doki, és ki is vártuk. Május végén kezdődhetett a babaprojekt. Most 5-6 hetes vagyok. Megint adott kúpot, mert gyulladást látott. Lehet, hogy kamillateázni is fogok. VAgy nem tudom. Mert az az egy hétre való kúp adag nem fog segíteni, ha a 9. héten is lesz gyulladás.
2009. nov. 17. 08:56
 6/6 A kérdező kommentje:
az utolsónak üzenem hogy remelem mindenoké lesz
2009. nov. 17. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!