8 hetes terhesen 1 hónapja volt missed abom. Lehet már szexelni? Illetve mikor próbálkozhatunk újra a babával?
Szia!Sajnálom ami történt!
Nekem is volt egy ugyanilyen műtétem február végén, 4 hét után lehetett szexelni, de a babával csak az első rendes mensi után szabad, ami most volt nekem így mi már próbálkozunk:)
de mindenképp kövesd a doki utsításait!
sok sikert!
puszi!
Nekem is 8 hetesen volt missed ab-om.
4 hétig nem lehetett szexelnünk és a doki 3 ciklus várakozási időt írt elő. Ez márciusban telt le és már itt csücsül a pocakomban az újabb kisbabánk! :)
Szexelni már lehet, próbálkozás szempontjából minimum 1 menzit várjatok. Nekem decemberben volt, hasonló korban, a dokim csak most fogja megengedni, hogy újra próbálkozzunk, előtt citomegalovírusra és toxoplazmára újabb vizsgálatot kell végezzek.
Kérdezhetek valami? A dokid nem mondott erről semmit? Az én dokim minden tekintetben felvilágosított, és zavar, hogy ilyen sokan kérdezik itt ugyanezt, amit te. Számomra ez azt jelenti, hogy a dokid kikapar, hogy csúnya szóval éljek, aztán meg beleenged a nagyvilágba mindenféle utólagos tanács nélkül. Valóban így van, vagy csak elfelejtetted megkérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!