Milyen vitaminnal erösithettem a testemet mert 3 hete volt egy missed ab, mert elhalt a babam? Nagyon hamar szeretnenk ujat, mikor probalkozhatunk?
Szia!Nekem 2 mensit mondott a doki, mert addigra épül fel újra a méhnyálkahártya. Terhesvitamint szedek két naponta, a közti napon pedig Cetebét és folsavat. A Cetebét a férjem is szedi + Ginseng kapszulát.
Ezen kívül megtámogatom a méhnyálkahártyámat egy kis méhpempős mézzel is.
6 hete volta a műtét, még kb. 4 hét az első olyan pé, amikor próbálkozhatunk. Alig várom.
Kitartás, és csak előre nézz, ne hátra!
Szia!
Saját tapasztalat sajnos...
Ilyenkor ugyebár 6 hétig nem ajánlatos összebújni, de jó kivárni min. a 4 hetet.Ezután 3 hónap várakozási időt szoktak javasolni.
Nekem 11 hetesen halt el a kicsim.Szeptembertől próbálkozunk, mult hónapban sikerült, és sajna el is ment.Most 19-re nem várom, remélem nem is fog megjönni.
Először is a lelkedet kell helyre állítanod.A tested hamarabb gyógyul.Figyelj a rendszeres táplálkozásra, egyél sok gyümölcsöt.Én már 1 hónappal azelőtt,hogy nekikezdtünk volna a babaprojektnek elkezdtem szedni a Femibion 800-at.Ebben több a folsav.
Jó tanács, ne görcsölj rá, tudom nehéz, hisz én is ebben vagyok, de minél jobban stresszelsz, annál több lesz a csalódás.
Kitartást kivánok az elkövetkezendő pár hónapra, és sok sikert a babához ha próbálkozhattok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!