Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma megyek az orvoshoz vajon...

Ma megyek az orvoshoz vajon reménykedhetek a babában?

Figyelt kérdés

szeptember 7. én volt utolsónak menzeszem azóta 3 tesztem volt negatív a legutolsó 2 hete.de menzi még mindíg sehol.Volt már valakinek olyan hogy a tesztek nem mutattak ki a terhességet aztán pedig az orvos csak azt mondta hogy itt már pedig egy babóca van?

Van reményem hogy ezt haljam?

2011. nov. 24. 13:33
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
köszönöm.még hogy mosolyogva sírok majd örömömben :) majd meg írom ha hazajöttem hogy mi volt 16:40 re kell mennem.
2011. nov. 24. 14:23
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 hónapja ugyanebben a cipőben jártam mint te!Én inkább azt tanácsolnám,h ne éld bele magadat!Megvizsgálásra azt mondta a doki,h lehet h terhes vagyok,elküld UH-ra.Az Uh-n nem volt semmi sajnos.Én azért drukkolok neked!
2011. nov. 24. 14:23
 13/25 A kérdező kommentje:

utolsó nem is élem bele magam csak félek hogy rosz hírt kapok! :( a 3 nega teszt után nem is sokat remélek de azért a szívem mélyén van egy kis remény :)

te előtte teszteltél?és mióta késett?

2011. nov. 24. 14:28
 14/25 anonim ***** válasza:
Igen teszteltem jó párat ellőttem:) mind nega volt. Hát közben orvost váltottam mert az egyik azt mondta azért nem jön meg mert meddő vagyok és nincs petém és ezen nem tud segíteni.Aug.ban volt meg utoljára.És szept.ben nem jött meg azt hittuk h végre összejött a baba.Járkáltunk ide oda.Végül elmentem magánrendelésre megvizsgáltak minden rendben velem.Valószínű attól volt h szedtem a fog.gátlót és felkkavarta a hormonrendszerem.Az orvos tapintásra megvizsgált és mondta h meg fog jönni.És így is lett 2hétre rá megjött.De végig reménykedtem hátha baba,mert hát ugye hallani ilyet.Sajna nem az volt:(
2011. nov. 24. 15:07
 15/25 anonim ***** válasza:
Szia! Barátnőmnek is nega lett a terhességi tesztje. De csak nem jött meg neki. Elment dokihoz, azt mondta neki, hogy kizárt a terhesség. De még mindig nem jött meg neki. Elment újra, és láss csodát, mégiscsak baba volt a dologban :)
2011. nov. 24. 16:55
 16/25 anonim ***** válasza:
Mit mondott a doki???
2011. nov. 24. 17:05
 17/25 anonim ***** válasza:
Reméljük a legjobbakat!
2011. nov. 24. 20:38
 18/25 A kérdező kommentje:

sziasztok teljesen ki készültem tegnap az orvosnál.oda mentem úgy meg vizsgált hogy úgy tartottam vissza a könnyeim.és erre nem mondott semmit mondta hogy jövőhét kedden menjek vissza uh ra pedig tegnap is meg tudta volna nézni aztán az uh után csüt vagy pénteken menjek vissza hozzá meg beszélni a dolgokat.mondtam itthon engem az az ember ott többet nem lát,az egy barbár!! beszéltem ismerőssel és hétfőn a klinikára megyek uh ra.úgy hogy nem tudom mi van a papíromon ennyi van:

vastag hasfalon át R.nagy,tömör uterus sejthető afv-ben.szab.körny.

na és ebből szedjek ki valamit.szóval fogalmam sincs de szerintem valami gond van félek :( teljesen ki vagyok készülve. ti ebből értetek valamit ami a papíromra írtak?

2011. nov. 25. 05:42
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hete késett és a teszt még akkor sem mutatta ki,hogy terhes vagyok.Mindig olyan érzésem volt,mintha meg akart volna jönni,ezért nem is bíztam a babában.Következő hónapban megint nem jött meg.Aug.19-én volt meg utolsónak.Nov. 2-án csináltam egy olyan tesztet,ami egyből pozitív lett.Elmentem orvoshoz,még ő sem hitte el,hogy terhes vagyok.Meg se vizsgált csak adott egy időpontot UH-ra.Akkor mondták,hogy 10+3 hét.Gondolhatod,hogy meg voltam lepődve.Fog.gátlót szedtem terhesen+olyan gyógyszert,amit nem lehetett szedni terhesen.Másik orvoshoz sem tudsz menni?Te elvileg ha terhes vagy,akkor 11+2 hetes vagy.

Menj egy másik orvoshoz,még ha másik városban is van.E.

2011. nov. 25. 08:05
 20/25 A kérdező kommentje:
muszáj lesz máshoz menem mert ez igy nem állapot az az ember egy barbár.ma azt álmodtam hogy vagyok a klinikán uh nak és megláttunk egy babát a monitoron remélem ez igy is lesz hétfőn!
2011. nov. 25. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!