Beágyazódás vagy mensi? Reménykedhetek?
Ha november 7-én volt a megtermékenyülésed kb, akkor szerintem már be kellett ágyazódnia, mert általában ez 12 nap alatt lezajlik, de ez a max, inkább 7-8 nap.
És nem szokott ilyen" kb borsónyi nagyságú nyúlós,tömény barna göb " lenni.
Ez nem inkább olyasmi, hogy elment a pici? Nem akarlak felidegesíteni, de göb? Mondjuk ilyenkor a vetélést nem nagyon lehet észrevenni azt írják, szerencsére nekem nem volt vetélésem.
Ha 7-én volt a megtermékenyülés, akkor azóta eltelt 2 hét, és kimutatja a teszt a pozit. Csinálj egyet!
mi lett? pozi?
gratulálhatok akkor?
és nincs vérzésed?
Teszt hétfő délután -
azóta nem csináltam,de valami van.vasárnap jött meg,kevesebb volt,hétfőn normális,mint szokott,de kedden szerdán csak pecsételés,ma már semmi...bár ha még később volt a pé-m akkor még lehet babó.majd a 7végén tesztelek.
szóval tejesen más volt a mostani a megszokottól...
Lehet,h mégis később volta pé-m.A párommal 7-én,10-én,12-én is együtt voltunk.
A mensim első 2 napja erős(5-6óránknt tampon csere)utána 2 nap közepes,1nap fele,2nap pecsételés..
akkor drukkolok nagyon :)
majd írd meg mi lett!
Semmi:(
Teszt ma du. neg.
Jövő7en doki,mert ha nem baba,akkor vmi baj van:(
Kössz a drukkot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!