Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit éreztetek beágyazodásnál....

Mit éreztetek beágyazodásnál. Nekem hetek ota mensi jellegű görcsöm van ma meg min. Barnám volt. Nov.24 kéne megjönni. Lehet beágyazodás?

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva semmit. Maximum a köldököm alatt volt furcsa fájdalom, de ez csak egyszer kétszer. A mensi jellegű görcs csak az elmaradt mensinél jelentkezett.

Szurkolók.:)

2011. nov. 20. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor egyutt izgulunk,mert nekem is akkor tajt kellene megjojjon,amit remelem nem fog :D szurkalni szurkal a hasam,meg a mellb-m nagyon erzekeny...de lehet h mar csak bebeszelem....ugyhogy meglatjuk...szep ajandek lenne Karacsonyra a baratomnak egy + tesztet adjak... nemde? :)))) deeeee
2011. nov. 20. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia nekem is hetek óta görcsök. HasAm és 25-re . Nem várom szoritok
2011. nov. 21. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok.Nekem is maximum 24.-én kell jelenkeznie a menszeszemnek.Van mikor 26.ra utánna 30.ra,de sosem lépi túl a 30-at,holnap lesz 30.napom.:D Szurkolok csajok,nagyon-nagyon.Nekem tegnap óta ,mondjuk inkább ma figyeltem rá jobban,hogy úgy szurkál a pocim jobb oldalt,kőzép tájt.Remélem babásak vagytok,mi már 1 éve és 2 hónapja próbálkozunk...

Üdv.

2011. nov. 23. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk én abszolult nem barnázok...:S
2011. nov. 23. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem azota megjott :( de csak 1 napig tartott.... meg tegnap is jelentkezett,de ma megint nincs semmi.... en nem ertem a cicim faj nagyon..... augusztus ota probalkozounk tehat van idom meg......en mar nem ertem....
2011. nov. 28. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia.Ne aggódj,én sem tudom,hogy mi van...24..én este megjőtt,utánna másnap egy kicsi,estére csak pár csepp,utánna amikor felidegesítettem magam akkor nagyon véreztem késő este...Másnap megint semmi,utánna való nap sem...Az azt kvető napon,azaz tegnap párommal együtt voltunk és akkor ,és azóta semmi.Nah,erre mit mondtok?
2011. nov. 29. 08:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Jah,mi már tőbb mint 1éve próbálkozunk...Remény?
2011. nov. 29. 08:06
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem nincs remeny :)

nekem ma megint megvan......mar reg el kellet volna muljon...szerintem en megyek a dokihoz,mert 2011 augusztusban abbahagytama gyogyszert,es szerintem felborult a hormonhaztartasom....ilyen meg nem volt hogy megvan meg nincs... :( nektek viszon sok sikert!!!! szep napot :)

2011. nov. 30. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!