Éreztetek-e valamit a beágyazódásnál? Például lehet a beágyazódás jele a hányinger/émelygés?
Nekem semmi jele sem volt, és még most sincs hányingerem. Ez mindenkinél más.
5 hetes km
Szia.Nekem a beágyazódás pont az elmaradt mensi első napjára esett/21.napon volt pé-m/és aznap mikor meg kellett volna jönnie elég kellemetlen hasszurka volt....de azt hittem megjön!Aztán másnap este nagyon rosszul lettem,jött a cicifeszülés még mindig azt hittem megjön,és nem:)))De ez sem mindenkinél van,van aki nem érez semmit vagy esetleg pecsétel.Üdv:
32 hetes km
Szia.Hát én nem tudom hogy igazán azt éreztem e, de emlékszem hogy mentünk épp egy buliba, és még kb. egy hét volt a mensiig, és még mondtam is a barátnőmnek hogy remélem nem jön meg ennyivel hamarabb mert olyan érzésem volt, mint amikor meg akar jönni.Kicsit fájdogált, görcsölt.És utána másfél hétre pozitívat teszteltem.
Lehet nem attól volt, de így visszagondolva akkorra esett a dolog, amikor kb. beágyazódhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!