Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma megyek az orvoshoz vajon...

Ma megyek az orvoshoz vajon reménykedhetek a babában?

Figyelt kérdés

szeptember 7. én volt utolsónak menzeszem azóta 3 tesztem volt negatív a legutolsó 2 hete.de menzi még mindíg sehol.Volt már valakinek olyan hogy a tesztek nem mutattak ki a terhességet aztán pedig az orvos csak azt mondta hogy itt már pedig egy babóca van?

Van reményem hogy ezt haljam?

2011. nov. 24. 13:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ma se tudsz elmenni más orvoshoz?Ahol azért meg is tudnak UH-ozni vagy legalább mondanak vmit?E.
2011. nov. 25. 11:12
 22/25 A kérdező kommentje:
ismerős majd hétfőn be visz és akkor el mondanak legalább mindent és meg is uh nak rendesen
2011. nov. 25. 11:20
 23/25 A kérdező kommentje:
kevesebb lehetek mind 11 hetes mert szeptember 7. én volt az utolsó menzi de mi csak szeptember 27. én voltunk először együtt védekezés nélkül!
2011. nov. 27. 17:08
 24/25 A kérdező kommentje:
sziasztok voltam uh nincs baba :( de szerencsére minden rendben van!Valószilű azért késik mert most kezdtünk el a baba programot és a hormonok kicsit megzavarodtak.
2011. nov. 28. 09:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Sajnálom, pedig szurkoltam. De fel a fejjel, az a lényeg, hogy nincsen semmi bajod. Baba meg majd jönni fog.
2011. nov. 29. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!