Szerintetek 18 évesen terhesnek lenni elítélendő dolog?
Figyelt kérdés
18 éves lettem most november 2-án és nagy valószínűséggel teherbe estem. Gimnáziumba járok, a családi hátterem a lehető legjobb, az anyukámmal legjobb barátnők vagyunk. Mégis félek neki elmondani, hiszen pszichológusnak készülök, nagy terveim vannak a jövőre nézve. Nagyon félek attól, hogy csalódást okozok neki, hiszen egyetlen lánya vagyok és mindent megtesz azért, hogy legyen belőlem valaki. Rengeteget dolgozik értem, hogy mindent meg tudjon adni nekem a jövőm építése szempontjából. Félek attól, hogy hogyan fog reagálni, hogy fog-e támogatni, hiszen egyedül maradtam. 3 éves kapcsolatból lett a babám, de idő közben szakítottam a sráccal. Neki nem szeretném ezt elmondani egy darabig, hiszen rá már nem számíthatok. Egyelőre nem mondtam el senkinek ezt a dolgot, és mielőtt elmondanám szeretnék független véleményeket hallani. Képes lehetek még teljesíteni az életcélom egy baba mellett? És anya vajon fog támogatni? Elvetetni semmiképp nem fogom, ha kell feladok érte mindent. Köszönöm előre is a hozzászólásokat! :)2011. nov. 21. 21:09
21/23 anonim válasza:
16 évesen szültem. Iskolát elvégeztem estin. A kisfiam a legszebb dolog, ami történhetett velem! Sok sikert neked
22/23 anonim válasza:
Minden elismerésem hogy így gondolkozol én is voltam nem rég hasonló helyzetben igaz hogy én fiú vagyok és most 19 de egy véletlenek köszönhetően teherbe esett a barátnőm ő most 21 szóval 17 voltam amikor megszületett a kislány, igaz én csak a 8-ik hónapban jutott a tudomásomra mert amikor terhes lett a tudtom kívül akkor szakított vele, de amikor megtudtam és megszületett nagyon örültem neki igaz nem jöttünk össze meg már nem is fogunk, de nagyon örültem neki és nagyon szeretem és nyíltan felmertem vállalni 18 éves fiú létemre... hát a szülök akkor tudták meg mikor a kislány keresztelője volt... és amikor facera felraktam a képet és kiderült hogy van egy lányom az osztályfőnök behívatta még a szülőket is... igaz a szüleim a mai napig nem békültek meg vele és nem is látták élőben a kislányt pedig nagyon aranyos... sok sikert a kisbabához... különben én is pszcihologiát akarok tanulni az eltén ha minden jól megy már jövőre ott tanulok!!! :)
23/23 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mesélj, mi újság veletek? Anyukád mit szólt a hírhez? Gondolom, már elmondtad neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!